2777
2789

سلام عزیزان من میرم بدنسازی ی مدت رفتم بدون مکمل هیچ نتیجه‌ای ندیدم میخام شروع کنم مکمل استفاده کنم گینر و کراتین

خیلی لاغرم ۲۰ خیلی کمبود وزن دارم 

کسی تجربه خوردن مکمل داشته؟ اگه مارک خوب و معتبری میشناسید ممنونم معرفی کنید 🤍

اره منم دوستم میرفت باشگاه بدون مکمل خودشو کشت یدره هم تغییر نکرد به هرکیم میگم میگه نههههههه بالاخر ...

اصلا باشگاه بدون مکمل ضرر. به خودته بیخود میزی بدنسازی فقط اب میشی بدن تغذیه میخاد نمیشه که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا باشگاه بدون مکمل ضرر. به خودته بیخود میزی بدنسازی فقط اب میشی بدن تغذیه میخاد نمیشه که

آفریییننن 

اصلا بدن فقط پروتئین نمیخاد کراتین میخاد

کراتینم یه چیزیه که هیچچچ غذایی نداره و بدنم کلا ۱دهم تولید میکنه

الان چجوری باید کراتین به خودت برسونی خب با مکمل دیگه

آفریییننن اصلا بدن فقط پروتئین نمیخاد کراتین میخادکراتینم یه چیزیه که هیچچچ غذایی نداره و بدنم کلا ۱ ...

دقیقاً منم اول فکر میکردم ضرر داره و ... ولی اتفاقا بری باشگاه و نخوری اونجوری آسیب به بدنت وارد میکنی😂

حالا شما مارک خوبی نمی‌شناسید که نتیجه بده ؟ 

ی گینر ایرانی گرفتم ی بسته فایده نداشت