بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یالله حبیبی حاج خانوم.خدا قوت.خیلی بی ادبی کرده طرف.من اینو تو روبیکا دیدم معلوم بود فیکه.اعتماد نکنید به اینا.بجاش اگه واقعا میخواید ادمین شید به سایت دیدو گرام سر بزنید حتی بازیگراهم تبلیغش میکنن.اسم بازیگره یادم نیستتتت چی بوددد
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
یالله حبیبی حاج خانوم.خدا قوت.خیلی بی ادبی کرده طرف.من اینو تو روبیکا دیدم معلوم بود فیکه.اعتماد نکنید به اینا.بجاش اگه واقعا میخواید ادمین شید به سایت دیدو گرام سر بزنید حتی بازیگراهم تبلیغش میکنن.اسم بازیگره یادم نیستتتت چی بوددد.اها لیندا کیانی.بزنید تو نت میاد.اما هزینه ی دیدو گرام خیلی بالاس.ولی یوقتایی هم تخفیف میزارن.بازم خود میدونید.من پیشنهاد کردم اگه بد دیدید از من نشنیده بگیرید.گردن من نباشه گناهش.
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡