2777
2789
عنوان

کمک کنکوریا

126 بازدید | 16 پست

🔴 دانش آموزان متقاضی که قصد مشاهده و دریافت معدل کلبا کد سوابق تحصیلی خود را دارند، بایستی به سایت به نشانی اینترنتی مراجعه نموده و اقدامات لازم برای مشاهده و بررسی معدل دیپلم خود با کد سوابق تصیلی را انجام دهند!

این یعنی چی من هرچی رفتم جایی پیدا نکردم معدل دیپلم رو ببینم

تو خانه بودی . خانه میدانی چیست؟ خانه یعنی نباید ترکم میکردی.

موقع نتایج کنکور کسی رو میشناختی که براش سهمیه پنج درصد زده باشن با اینکه سهمیه نداشته یعنی سنجش اشتباه زده باشه؟

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور متن اینه که برای دیدن معدل دیپلم و کد سوابق تحصیلی باید به یک سایت رسمی (معمولاً سایت سازمان سنجش یا پادا) مراجعه کنی و با اطلاعات شناسایی مثل شماره شناسنامه، کد دانش‌آموزی یا کد سوابق تحصیلی، معدل خودت را مشاهده و دریافت کنی.

اگر هر چی رفتی چیزی پیدا نکردی، احتمالاً یکی از این مشکلاته:

1. سایت دقیق رو بلد نیستی – معمولاً سایت “پادا” ( یا سامانه سازمان سنجش است.

2. اطلاعات ورودت کامل نیست – نیاز به کد ملی + شماره دانش‌آموزی یا کد سوابق تحصیلی داری.

3. دسترسی برای همه باز نیست – بعضی اوقات مدرسه باید اطلاعاتت را ثبت کند تا سایت اجازه مشاهده بدهد.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
منظور متن اینه که برای دیدن معدل دیپلم و کد سوابق تحصیلی باید به یک سایت رسمی (معمولاً سایت سازمان س ...

سنجش و مدیو رفتم ولی ندیدم 🤕

تو خانه بودی . خانه میدانی چیست؟ خانه یعنی نباید ترکم میکردی.

سنجش و مدیو رفتم ولی ندیدم 🤕

آها، الان واضح شد: تو هم سایت مدیرو رفتی، هم سایت سازمان سنجش، اما چیزی برای مشاهده معدل دیپلم پیدا نکردی. این کاملاً طبیعیه، چون:

1. سازمان سنجش فقط برای ثبت‌نام کنکور و استفاده از کد سوابق تحصیلی هست، اما معمولاً خود معدل دیپلم را مستقیم نشان نمی‌دهد.

2. مشاهده معدل دیپلم واقعی دانش‌آموز، فقط از طریق سامانه پادا (پیشخوان دانش‌آموزی وزارت آموزش و پرورش) ممکن است.

بنابراین مسیر درست اینه:

به سایت پادا برو: 

با کد ملی + شماره دانش‌آموزی وارد شو.

گزینه‌ای مثل «سوابق تحصیلی / معدل دیپلم» را انتخاب کن.

معدل و کد سوابق تحصیلی‌ات نمایش داده می‌شود و می‌توانی دانلود کنی.

💡 نکته: اگر در پادا هم چیزی ندیدی، احتمالاً مدرسه هنوز اطلاعاتت را ثبت نکرده و باید از مدرسه‌ات پیگیری کنی.

آها، الان واضح شد: تو هم سایت مدیرو رفتی، هم سایت سازمان سنجش، اما چیزی برای مشاهده معدل دیپلم پیدا ...

شماره دانش اموزی چیه؟ 

امسال که فکر نکنم چیزی بیارم  ولی واسم دعا کنید سال دیگه پزشکی قبول شم (: 

شماره دانش اموزی چیه؟

شماره دانش‌آموزی یه کد منحصر به فرد هست که هر دانش‌آموز در طول تحصیل در ایران از اول ابتدایی تا دیپلم داره. این شماره برای شناسایی دانش‌آموز در سامانه‌های آموزش و پرورش و پادا استفاده میشه.

ویژگی‌هاش:

معمولاً ۸ تا ۱۰ رقمیه.

روی کارنامه‌ها، فرم‌های مدرسه، و گاهی کارت ورود به امتحان‌ها نوشته شده.

با کد ملی ترکیب می‌شه تا بتونی وارد سامانه پادا بشی و سوابق تحصیلی‌ت (مثل معدل دیپلم) رو ببینی.

اگه نمی‌دونی شماره دانش‌آموزیت چیه، راحت‌ترین راه:

از مدرسه بپرس.

روی کارنامه نهایی دیپلم یا پیش‌دانشگاهی معمولاً نوشته شده.

اگه بخوای، می‌تونم یه روش پیدا کردن شماره دانش‌آموزی بدون مراجعه به مدرسه هم برات بگم که مستقیم تو سایت پادا استفاده کنی. می‌خوای؟