2777
2789
عنوان

بگید یا این رتبه چی قبول میشم

114 بازدید | 7 پست

۵۶۰۰ منطقه ۲ 

بومی کرمان 

باتوجه به دبترچه انتخاب رشته درخشانی که منتشر کردند و همه ظرفیت ها رو دادن به بومی های هرمزگان و سیستان و بوشهر و..... 

😭 آیا من شانس قبولی پزشکی یا دندان یا دارو روزانه یا شهریه پرداز یا آزاد یا آزاد خودگردان دارم؟

ازاد دارو و پزشکی خیلی

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه، بذار دقیق بررسی کنیم. شما گفتی:

رتبه: ۵۶۰۰ منطقه ۲

بومی: کرمان

ظرفیت‌ها: دفترچه درخشانی (ظاهراً تمرکز روی بومی‌های جنوب مثل هرمزگان، سیستان و بوشهر بوده)

حالا تحلیل:

1. پزشکی، دندان و دارو روزانه

این رشته‌ها در ایران خیلی رقابتی هستن.

ظرفیت پزشکی/دندان/دارو روزانه در منطقه ۲ محدود است و اغلب بومی‌های جنوب (هرمزگان، سیستان و بوشهر) اولویت دارن.

با رتبه ۵۶۰۰ منطقه ۲ و بومی کرمان، شانس خیلی کم برای روزانه داری. تقریباً نزدیک صفر.

2. پزشکی، دندان و دارو شهریه پرداز (پردیس خودگردان)

این ظرفیت‌ها برای مناطق دیگر باز هستن و بومی بودن خیلی سختگیرانه نیست.

رتبه ۵۶۰۰ منطقه ۲، بسته به ظرفیت هر دانشگاه، شانس متوسط رو به پایین برای پردیس‌ها هست.

3. آزاد و آزاد خودگردان

این رشته‌ها معمولاً ظرفیت بیشتری دارن و بومی بودن خیلی محدود نیست.

با رتبه ۵۶۰۰ منطقه ۲، شانس قابل توجهی برای پزشکی/دندان/دارو آزاد داری، اما شهریه بالاست.

💡 جمع‌بندی:

روزانه: تقریباً نه

پردیس خودگردان: شانس کم تا متوسط

آزاد/آزاد خودگردان: شانس خوب، البته باید آماده هزینه بالا باشی

اگر بخوای، می‌تونم بر اساس دفترچه درخشانی یک لیست حدودی رشته‌ها و دانشگاه‌هایی که ممکنه قبول شی درست کنم تا انتخاب رشته دقیق‌تری داشته باشی.

می‌خوای برات این کارو کنم؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ازاد دارو و پزشکی خیلی

اخه میدونی مشکل چیه الان دیگه انگار فقط سه چهار تا استان تعهدی زیاد میگیرن و ابن یعنی ۸۰ درصد بچه ها دیگه تعهدی نمیتونن برن و هجوم میارن به آزاد مشکل اینه وگرنه مثلا اگ مث سال ۴۰۰ یا قبل تر بود بهتر بود 💔

شانسم خیلی کم ‌کردن

اخه میدونی مشکل چیه الان دیگه انگار فقط سه چهار تا استان تعهدی زیاد میگیرن و ابن یعنی ۸۰ درصد بچه ها ...

نه بابا ازاد هزینهش زیاده نمیان

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید