2777
2789
عنوان

دخترم می گه

277 بازدید | 22 پست

خیلی بی حوصله و بی حال شده، می دونم مال دورران نوجوونیشه، 

دیروز برگشت بهم گفت مامان تو از ماهم بدتری، بلد نیستی انگیزه بدی یه برنامه ای بریزی و مارو راه بندازی، یکم با انرژی باشی، اااااه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

اول موضع گرفتم بعد دیدم راست می گه، 

چکار کنم ، ینی واقعا من مقصرم؟ 

شما چکار می کنین؟؟؟ 

برای بچه هاتون

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با انرژی شو

چجوری ؟ 

خیلی سخته

مادرا هر کاری ام بکنن بازم بد هستن...اینو با گوشت و پوستم لمس کردم

منو دوست داره اینو بهم ثابت کرده،، 

در حد سنش قدر شناس بوده نسبتا

بپرس چجوریمثل خودش شو

خودش بی حاله. مردده بلاتکلیفه

اول موضع گرفتم بعد دیدم راست می گه، چکار کنم ، ینی واقعا من مقصرم؟ شما چکار می کنین؟؟؟ برای بچه هاتو ...

ببرشون سینما کنسرت

باهم برید کافه

موقع کار اهنگ بزار کار کن برقص

باهم میرید خرید شاد باش ب مرد اهمیت نده

من شوهرم نباشه با بچه ها بریم خریدی جایی اتقد شلوغی میکنم میپرم اینور اونور بچه هام نمیکنن

پارک میریم منم میرم سرسره بازی تاب بازی

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

راست میگه عزیزم ....ببین جو یه خونه به مادر بستگی داره اگه شاد باشه ، غذاش روی گاز و چاییش تازه دم باشه، ی اهنگ پخش باشه، با ی چایی و کیک و ی غذا عصرانه دورهم جمعشون کنی ، ازبرنامه ها و خاطرات خوب براشون حرف بزنی،انگیزه وانرژی بهشون بدی و بگی مثلا من ارزومه تورودکتر و مهندس ببینم ،مثلا چندسال دیگه عروس بشی و بچه بیاری، کلا از انرژی مثبت ها کم نذاری ....ناخوداگه پرنشاط میشن

ببرش سینما پیاده روی پارک 

باهم وقت بگذرونین دنیا دو روزه یه بستنی ای چیزی مهمونش کن فیلم طنز و کمدی دانلود کنین بریزین تو فلش بزار باهم شبا خانوادگی ببینین از تلوزیون میخواد لباسی چیزی بخره اگه دوس داره تو هم باهاش برو و همراهیش کن در انتخاب لباس باهم کیک یا پیتزا بپزین. 

ببرشون سینما کنسرتباهم برید کافهموقع کار اهنگ بزار کار کن برقصباهم میرید خرید شاد باش ب مرد اهمیت ند ...

انشاله همیشه شاد باشین

چند سالشه؟

۱۴

انشاله همیشه شاد باشین

❤️❤️❤️❤️البته من همسرم ب شدت حساسه پیش اون مراعات میکنم یکم

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️