2777
2789

میخوام یه نیرو بیاد کمک دست مادرم باشه وقتی میرم سرکار هم پسرم کار داره هم سالمند خونه اس ..بیشتر از کار نظافتی کار مراقبتی هست..میخوام پیش مادربزرگم باشه بیشتر و وسیله ای چیزی بیاره یا ظرف بشوره خلاصه کارای جزئی که مادرم نمیتونه بچه بغل انجام بده شما چی پیشنهاد میکنین؟مثلا طرف میخواد بیا میگم سه ساعت چقد میشه میگه با هزینه رفت و امد ششصد..خب یه مراقبت و کمک دستی ششصد اونم روزی زیاده منم هر روز سرکارم..شما پیشنهادتون چیه؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زن عموم تهرانه برای پسرش پرستار گرفته ماهی 15 تومن بهش میده

اگر منم روزی سه ساعت کمکی بگیرم ماهی همینقد میشه اینجوری خودم میرم کمکی میشم حقوقم هم دارم😅😅

واقعا نمیشه هم مراقب بچه نوزاد باشی هم کارهای نظافتی رو بکنی ریسک داره براش بچه چیزیش بشه مسیولیتش با اونه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

والله من مامانم رحمت خدا رفته

یه خانمی اومد من بیام من ندارم فلان

گفتم بیا

اومد قشنگگگگ متکا گذاشت زیر سرش تو بیمارستان رو تخت مخصوص اتاق شخصی گرفت خوابید!

شب دوش گرفت صبح دوش گرفت

شب منیو انتخاب کرد قشنگگگ نشست شامشم خورد مسواکشم زد 

کلیم طلا به خودش وصل کرده بود کلا دروغ میگفت گشنه و محتاجم منو بیار

شب تا صبح بچم ور زد منم بخیه هام درد میکرد انقدر تکون دادم و بلند شدم عوض کردم یه بخیه ام در رفت عفونت شد

اخرش پرستاره اومد بهش گفت خانمی اگر نمیتونستی کمک کنی خوابت میومد خوب میگفتی یکی دیگه از فامیلات بیاد جم کنه!

این بنده خدا عمل داشته یهو سرش گیج بره بیوفته بچش از بین میره 

صبحم پاشد هیچ کمک نکرد 

نشست قشنگ صبحونشو خورد بعد همینجور نشست اتاق کثیف پوشکا همه بقل من 

شوهرم‌اومد کمکم کرد

بعد گفتم برو گفت نه میمونم کمک کنم

تا دو نشست ناهارم سفارش داد به حساب ما خوردددد

اخرشم تا نیم ساعت اخرم حساب کرد و رفت دو سال پیش ۲۴ ساعتشو دو و چهار صد ساعتی صد یعنی نبم ساعت اخرشم پنجاه گرفتا!!!

قرار بود خونه هم بیا کلی زنگ زد من یه جا خوبو بخاطر تو کنسل کردم

دیگه مسدود کردم تا ولمون کرد!!!!