2777
2789
عزیژم دوتا زایمان طبیعی انجام دادی واژنت گشاد نشده؟؟

نه باور کن. 

نژادم طوریه سریع برمیگردهولی به شدددددت کمردرد فاجعه گرفتم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

واسه من که تا الان گریه و بیحالی و قهر و بزن بزن بودهکاملنم معلومه به بچه حسادت میکنه هنوز هیچی نشده ...

وااااا اینو دیگه ندیده بودم 😯 

منم حرف هایی زده که عصبی شدم ولی خب نسبت به بچه خیلی مراعات می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم میشهالبته باز ممکنه کاری پیش بیادمیتونین بخرین بذارین تو ماشین

ممنون عزیزم. بله همین طور ه. 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

سزارینم منم ولی بعضی ها خیلی ادمو میترسونن که وای فلانه بهمانه آدم نگران میشه کلی این در اون در زدم ...

بگو شما خودت برو طبیعی و سکوت کن ب من کارت نباشه بخدا انقدر راحته مثل اب خوردنه یکم از تخت پایین میخای بیای سخته ک تو از پسش برمیای همینه سختیش 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
اره واقعا سزارین خیلی خوبه من دوتاشو آوردم هم سزارین هم طبیعی ب نظرم همون سزارین از همه بهتر و عالی ...

راحته اخه میری شیک و مجلسی بچه میدن بغلت👍

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
چ خوب ک سریع برمیگرده اره کمر درد هر چی تعداد بچه ها بیشتر میشه کمر درد هم بیشتر میشه

اره واقعا... 

خداکمک کنه. 

من حقیقت ازاتاق عمل میترسم. 

حتما بچه پسره اره من سر پسرم کمرم خیلی درد میکرد

اره عزیزم پسره. 

باشه ممنون عزیزم اتفاقا همه توصیه کردن ببرم با خودم

چند تا دونه خرما هم تو ظرف بذار با خودت ببر بیمارستان که بعد بتونی با چای بخوری قوت داره . اگه کاچی هم درست کنند برات بیارن بیمارستان عالیه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️