2777
2789
عنوان

گوش دخترم عفونت کرده😩😩

159 بازدید | 22 پست

سلام.

دخترم شش ماهشه ، گوشش رو دکتر سوراخ کرد بعد گفتش بعد ده روز دربیار گوشواره طلا بنداز.

من داشتم درمیاوردم موقعی ک خواب بود یدفه تکون خورد گوشواره بد درآمد گوشش خون اومد ، من طلارو انداختم تا چند روز ذره ذره خون آره میومد خشک میشد تا الان اومدم تمیز کنم دیدم عفونت داره داخلش قرمزه،

چیکااااار کنم ??

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد آ چشمی؟؟شما تجربشو داشتی

آره مال دخترم همینطور بود

به مرور خوب شد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پماد آ چشمی؟؟شما تجربشو داشتی

نهههه تازه عفونتش بیشتر میشه

تتراسیکلین چشمی بزن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یعنی هیچ راهی نداره بدون اینکه دربیارم خوب بشه ؟؟

من خودم گوشم خیلی حساس ومثلا گوشواره نقره یا بدل می اندازم این طوری میشه.تا درش نیارم ویک مدت گوشم هبچی نباید باشه وبرای اینکه پر نشه نخ می اندازم.احتمالا دخترتون به نیکل حساسیت داره.وقبلش چون گوشواره بدل بوده نیکل داخلش باعث حساسیتش شده وعفونت کرده

وای 

طفلی 

پماد تتراسایکلین چشمی بزن تا عفونتش زودی خوب شه 

یه روز مرتب بزن چرب نگهش دار 

ظاهرش بهتر شد روز دوم هم بزن 

طلا باشه زخم زود خوب میشه 

نخ ننداز میکروب دنیا رو جمع می‌کنه 

من امتحان کردم برای خودم 

دکتر کلی سرزنشم کرد

همین نخ باعث شده عفونت خوب نشه 

طلا بنداز ورزش کن با پماد چشمی  خوب میشه 

خوب شد