2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره بیمارستان چیزی بده یا نهمن دو دست لباس نوزاد سایز صفر و یه سرهم خوشگل برداشتم که عکس بگیر ...

من میگم پوشک برنداریم مثلاهمون بعدزایمان شوهرابرن بخرن بهتره تابارسنگین ببریم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هیچی از بارداریت لذت ببر بعدا دلتنگ بارداری میشیبعد از زایمان هم حسابیییییی به تغذیه روحی و جسمی برس ...

فدات عزیزم آره اتفاقا خودم می‌دونم زمان بارداری دوران خوبی بود برام هعیییی داره تموم میشه 🤣

انشالله زود زود میگذره و نی نی رو بغل می‌کنی برا منم خیلی گل و بلبل نبود ولی خب خدایی شوهرم خیلی خیل ...

واسه من که تا الان گریه و بیحالی و قهر و بزن بزن بوده

کاملنم معلومه به بچه حسادت میکنه هنوز هیچی نشده

مثلا با یه حالتی میگه یعنی تو باید بهش شیر بدی؟1 و...

اصلا نترس اگ سزارینی خیلی راحت مث اب خوردن من چون سز شدم سز رو میدونم چطوری۶

اره واقعا سزارین خیلی خوبه من دوتاشو آوردم هم سزارین هم طبیعی ب نظرم همون سزارین از همه بهتر و عالی تره

اصلا نترس اگ سزارینی خیلی راحت مث اب خوردن من چون سز شدم سز رو میدونم چطوری۶

سزارینم منم 

ولی بعضی ها خیلی ادمو میترسونن که وای فلانه بهمانه آدم نگران میشه کلی این در اون در زدم ۴۵ تومن زیر میزی دادم برا سزارین بعد کلی هم منو ترسوندن که بده باید می‌رفتی طبیعی 

سزارین

اسی به سلامتی زایمان کنی با خودت شیاف دیکلوفناک داشته باش موقع درد اونو استفاده کن آب روی آتیشه از دکترت هم بپرس البته ولی عالیه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من میگم پوشک برنداریم مثلاهمون بعدزایمان شوهرابرن بخرن بهتره تابارسنگین ببریم

اونم میشه

البته باز ممکنه کاری پیش بیاد

میتونین بخرین بذارین تو ماشین

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

برا سزارین کمپوت گلابی زردالو و اناناس ببر با خودت ابشو اونجا بخور

اگ سز نیستی خرما پسته بادوم بادوهندی شیرین باشن  گردو ببر ک شیرت قوی باشه 

تو بیمارستان اگ سزارین بودی هیچ کار بچه رو خودتون چ شما چ مادرت انجام ندید بگید پرستار بیاد بند نافش حساسه

حتما هم سوند بزار از لگن خیلی راحت تره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم