2777
2789
شما ک طبیعی اتاق عمل نمیبرن ک

اره.. نه منظورم اگرانتخابی بودسزارین نمیتونستم چون میترسم ازعمل و.. 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

انشالله زود زود میگذره و نی نی رو بغل می‌کنی برا منم خیلی گل و بلبل نبود ولی خب خدایی شوهرم خیلی خیل ...

انشالله که به سلامت زایمان خوب و راحتی داشته باشی و نی نی نازت رو سلامت بغل کنی😘😍.. دوستم میشه خواهش کنم دعا کنی منم باردار شم برای دومی خیلی ساله منتظرم اسمم سمانه.. خواهرانه دعام کن.. خیلی نی نی میخایم ماهم.. خیلی دلشکسته ام منم🙏🥺💜

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.. نه منظورم اگرانتخابی بودسزارین نمیتونستم چون میترسم ازعمل و..

دقیقا منم از اتاق عمل خیلی میترسم ولی این ی فوبیا بود برام موقع زایمانم ک رفتم اتاق عمل خیلی بهم خوش گذشت از کمر ب پایین بیحس بودم و همش با پرسنل می‌گفتیم و میخندیدیم فقط وقتی بچه دنیا اومد تا گریه کرد من اینقدر گریه کردم اکسیژن خونم اومد پایین فشارمم اومد پایین

امیدوارم نی‌نی نازت به سلامتی بیاد بغلت عزیزم

یک نکته‌ای که کسی به من نگفت و من از اون به بعد به همه مامان‌های نزدیک به زایمان می‌گم اینه که:

بعد از زایمان بخاطر تغییر هورمون‌ها، تغییر سبک زندگی، از دست دادن خون و…انرژی روانیت میاد وایین، ممکنه به شدت احساس افسردگی یا ناامیدی کنی. نترس، یه مقدارش طبیعیه و اگه حس کردی داره از تحملت خارج میشه حتما یک برنامه داشته باش که با یک تراپیست صحبت کنی🍃

مامانای باردار و مامانایی که زایمانشون نزدیکه انشالله سلامتی نی نی هاتون💜... منو هم خواهرانه دعا کنین حامله بشم 🙏

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

انشالله که به سلامت زایمان خوب و راحتی داشته باشی و نی نی نازت رو سلامت بغل کنی😘😍.. دوستم میشه خوا ...

ممنون عزیزم 😘 

انشالا زود زود باردار میشی 

چشم حتما یادم میمونه چون تو اولین نفری هستی که گفتی برام دعا کن ،❤️

امیدوارم نی‌نی نازت به سلامتی بیاد بغلت عزیزمیک نکته‌ای که کسی به من نگفت و من از اون به بعد به همه ...

ممنون عزیزم حتما این کارو میکنم چون واقعا از افسردگی بعداز زایمان میترسم 

ممنون عزیزم 😘 انشالا زود زود باردار میشی چشم حتما یادم میمونه چون تو اولین نفری هستی که گفتی برام د ...

خوش قلب تریتی عزیزم💙.. حسابی دعام کن انشالله دعات دررحقم بگیره خدا از دل وزبونت میشنوه🙏😘🌹

نه بابا موقع تولد لازمه دیگه . چند دونه بزار توی ساک تمام بسته رو برندار

راست میگین... ممنونم چشم حتما عزیزم 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من تو ساکم دودست لباس یکی سایز ۱ یکی صفر گذاشتم البته سرهمی با کلاه دستکش اضافه پتو دورپیچ 

پوشک بچه 

پوشک خودم 

روکش توالت فرنگی 

کالاندولا برا پای بچه . تخت کناریم  بچش تو یه شب که برای تعویض نشست  پای بچه سوخت من بهش دادم. حتما بردار

زیر انداز یکبار مصرف چندتادونه که یدونه مصرف شد 

شورت فیکس دو سه تا شورت تمیزم چندتا بزار 

شیاف دیکلو ۱۰۰ یه بسته 

فینگیر 

دستمال مرطوب نوزاد

نسکافه چای

خرما

گردو

قاشق و لیوان یکبار مصرف لازم شد 

یه شال راحتی بردم وقت ملاقات بندازم سرم راحت باشم

دیگه یادم نیست ولی همه ی اینا لازمم شد و اضافه نبودن . 

آمادگی برای زایمان طبیعی 

بلافاصله با شروع دردا ندو بیمارستان ، بذار فاصله دردها به ده دقیقه برسه بعد برو 

وقتی شروع دردات بود یه غذای خیلی مقوی مثل آبگوشت یا عصاره گوشت تو شیشه بخور ،خرما بخور ، آب زعفرون و گلاب بخور ، پونه دم کن بخور ، اینا هم دهانه رحم را شل می‌کنه هم انرژی بهت میده 

که همراه داری یا ماما خصوصی داری بگو گودی کمرت را موقع درد خیلی محکم ماساژ بده ، دوتا نقطه تو گودی کمر هست که ماساژ و فشار اون باعث باز شدن دهانه رحم میشه 

نفس کشیدن دم و بازدم را از الان تمرین کن موقع درد و زایمان به دردت میخوره 

سعی کن نزدیکی با ارضا داشته باشی ، ارضای زن دهانه رحم را شل می‌کنه 

کارهای خونه را بکن ،هم یه جور ورزشه واست هم خونه را آماده ورود نی نی کردی ،مثل خونه تکونی عید ،فقط رو بلندی نرو 

همیشه شیو کرده و آماده باش این هفته های آخر 

کیفت را ببند و بذار کنار ، مدارک خودت و همسر یادت نره، سونی nt و آخرین سونو را حتما ببر 

لباس مناسب فصل برای بچه سایز صفر و پوشک بدو تولد 

سوتین و شورت و موگیر و برس و شال و لباس مناسب و پوشک سایز بزرگ ،لوازم آرایشی، آینه تو جیبی ،واسه خودت بردار 

یه سبد هم بردار فلاسک و لیوان و قند و بشقاب و چاقو و قاشق و یه بسته بیسکویت و تعدادی شکلات این چیزا بذار توش ، برا روز زایمان و استفاده همراهت و بعدم خودت 

شارژر یادت نره 

فریزر خونه را پر کن مقداری گوشت مخصوص آبگوشت و قلیه ای برای کباب و مرغ و سبزی سوپی و خورشتی و.... کسی اگه قراره بیاد ازت مراقبت کنه دستش باز باشه تو غذا درست کردن 

یه نکته وقتی بچه داره بدنیا میاد و بهت میگن الان وقت زور زدنه ، هر زوری مناسب زایمان نیست ، باید اصولی زور بزنی ، تمام قدرتت را جمع کن و زور را بنداز رو مقعدت ، یعنی عذرمیخوام واضح میگم که بفهمی فرض کن یبوستی و داری زور میزنی مدفوع کنی این زور به درد بیرون اومدن بچه میخوره ، یادت نره این نکته را ، (زور بزن که پی پی کنی ) اینجوری فشار دقیقا روزی عضلاتی هست که بچه را سمت بیرون هدایت می‌کنه 

تا به دنیا اومد اولین چیزی که میخوری خرما باشه 

هوا گرمه بچه را زیاد نپوشون که دچار گرمی نشه 

پیشاپیش قدمش مبارک 

موقع زایمان منم دعا کن ( معصومه)