2777
2789
عنوان

کاش میتونستم مثل یسری خانوما بخوابم شوهرم خودش پاشه بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 154 پست
نمیخوره یبار مریض بیدار خودش ساعتی که تنظیم‌کرده بودم غیر فعال کرده بود بخوابمبیدار شدم دیدم هیچی نخ ...

اگر قدرشناس هست اره 

اما بعضی مردها کم کم فکر می کنند وظیفته 

ساندوبج کن صبح ببره بعدهم شش ونیم همچین زودم نیست....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برا همسرم هیچ وقت بیدار نشدم یکی ارزوهام این بود همسرم کارش طوری باشه بیدار بشم صبحونه بدم ظرف غذاش هم بدم دستش بره😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چه خوبه کارت..‌من یازده ساله ازدواج کردم یادم نمیاد صبونه اماده کرده باشم. حتی پسرمم میره مدرسه صبون ...

شوهر من کم خونه ضعف میکنه 

عذاب وجدان میگیرم

ولی اخرش میگم کاش خودش میخورد من میخوابیدم‌

لایک نکن خواهر منننن  
صبحانه آماده کردن برای همسر و بدرقه اشون تا سر کار، مادری کردن هست؟😅عجب

آره دیگه بدرقه نمیخواد 

نمیره با غول بجنگند که،مگه ما خانمها سر کار می ریم کسی بدرقمون میکنه؟

من چون بچه هام صبح مدرسه میرن مجبورم بیدار شم دیگه کنار اماده کردن اونا ی چای هم میزارم شوهرم ی چی بخوره بره ولی تابستونا ک مدرسه تعطیله خودش بلند میشه صبونه اماده میکنه بعضی وقتام بیدارم میکنه ک بیا باهم ی چای بزنیم با تو میچسبه😄

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

من ۱۵ساله پامیشم برای صبحانش.‌دیگه عادت کردم.سحرخیزی برای خانم ها عالیه. برای جلوگیری از پلی‌کیستیک و تنبلی تخمدان و...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم مثل توهم خوابمم سبک نخوامم بیدار میشم اگه براش اینارو انجام ندم عذاب وجدان شدید میگیرم بااینکه ب ...

شوهر منم‌میگه بخواب برنیداره الارمم غیر فعال میکنه

لایک نکن خواهر منننن