2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139664 بازدید | 906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دورم داشتم از این ادمایی که هی فرق میزارن بین دختر و پسر الان دوتاشو دارم هم دختر هم پسر بااینکه شوهرم اینا پسر پسر میکردن و از دختر بدشون بود ولی دخترم شد چرا عرش و اورش خونشون خدا شاهده مال خواهر توهم درست میشه فکرش نباش

خداروشکر که اطرافت اینطور آدما نیستن.

هستن آدم بی فرهنگ و بی شخصیت زیاد دیدم ولی اینکه بیاد مستقیم به زن زائو بگه اصلا ندیدم بخدا مگه میشه اصلا یکی روش میشه بگه من پسر دارم تو دختر ؟

مگه دستاورده ؟ دوتا کروموزوم بهم میرسن یه چی میشن دیگه دوره این حرفا گذشته 

یا کسی که بارداری تجربه کرده باشه انقد عقل نداره نمیدونه برای ۹۹ درصد آدما پیش میاد یا سیاه شدن و خستگی و بی حوصلگی 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
هستن آدم بی فرهنگ و بی شخصیت زیاد دیدم ولی اینکه بیاد مستقیم به زن زائو بگه اصلا ندیدم بخدا مگه میشه ...

خب جوابت تو جمله ات هست. نفهمن. بیشعورن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

کافیه بفهمم جاری خواهرم بهش چنین حرفایی زده ...یه زنگ میزنم یجوری سرتاپاشو قهوه ای میکنم که از بی اع ...

ماشالله به وجود و شرف شما. باید روزگار چنین جاری‌ای رو سیاه کرد. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

تاپیک رو دیر دیدم .ولی من جاتون باشم گوشی رو برمیدارم به  شوهرش یا مادرشوهرش زنگ میزنم میگم بگید جلو زبونشو بگیره تا خودم نگرفتم.آدم با زائو که خودش چقدر فشار روشه اینطور حرف میزنه؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

سلام دوستان 

من به‌تازگی یه کانال یوتیوب راه انداختم که توش به صورت رایگان آموزش ترید و استراتژی‌های کم‌ریسک و کاربردی می‌ذارم. 

اگه کسی دوست داره ترید کردن رو اصولی یاد بگیره و از ضرر فاصله بگیره، حتماً یه سر به کانال من بزنه. 

🎥 اسم کانال: IR_TRADE 

مخصوص کسایی که هی ضرر می‌کنن یا تازه شروع کردن.

اسی چی شد؟

شوهره اومد خونه؟

خواهرتون خونه ی خودشه الان؟

همش تو فکر خواهرتم خییلی ناراحتم براش

دلم واسه اون دختر کوچولوی از همه جا بی‌خبرم میسوزه

کاشکی پدرش لیاقت این فرشته رو داشته باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩