2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139664 بازدید | 906 پست

ابجیت حقشه وقتی انقدر پروش کرده طرفو

باید یاد بگیره از خودش دفاع کنه

این همه جاری تخریبش کرده

من اگه بودم جلو همه تیکه تیکه اش میکردم نمیذاشتم یه لقمه خوش از دهنش پایین بره ابروشو میبردم

خیلیییی زن بیشعوریه خییلی

پیرینسس🎀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جاریتون که امروز باهاش آشنا نشدی از قبل شناخت داری چرا برا مراسم خواهرت اصلا دعوت شده می‌تونستی با شناختی ازش داری نزاری دعوتش کنند بگو شوهرت زنگ بزنه برادرش بگه زنت تو فامیل باجناقم حرفهایی زده من روم نمیشه با خانواده زنم رفت و آمد کنم تموم حرفهای جاریست بی کم و کاست برا مادرش و برادرش بگه و بخواد جلوشو بگیرن به مادرش بگه آبروی خونواده ما رو برده همه گفتن مادر تو زن باکمالاتی هست برا خودش کلانتر زنی هست چرا نمیتونه جلو این عروس رو بگیره خواهشاً تو مهمونی های خونواده خودت عروسی عقد نامزدی تولد هرگز جلو خونواده ات این سم رو دعوت نکن آبروی خونواده شوهرت رو می‌بره و تو رو کوچیک میکنه

اصلا نباید اسی دخالت کنه باید شوهرشو با سیاست بپزه شوهرش بره پیش مادرش بگه مادر من یه عمر عابرو جمع کردیم زن داداشم برد جلو فامیل باجناقم اصلا باجناق و فامیل من آدم ما حسابی و از ما خیلی پایین تر بگه اونا همش میگن ما افتخار میکنیم تو باجناق پسرمون هستی پدر و مادر خوب خونواده خوب همیشه با احترام و جلوم خم و راست میشدن به خاطر خودم یا زنم نبود به خاطر اسم و رسم پدر و مادرم بوده می‌دونم حالا مامان این زن داداش یه حرفهایی زده همه میگن واقعا این عروس این خونواده هست چطور نمی‌تونید جلوشو بگیرید مامان این حرفهایی گفته من شرمم میشه به شما مادرم و حتی زنم بگه اون چطوری با وقاحت تمام گفته بعد مادر و پدر که پخت زنگ بزن داداشت بیاد و به مادرش بگه اینجا جلو این زن نگیریم جای دیگه ابرو بدتر می‌بره 

خواهر اسی هم با این مظلومیت از عاقبتش و زجرهایی می‌کشه و نمیگه دلم میسوزه واقعا خیلی نیاز به حمایت داره اسی خواست بهش باشه بلایی سر خودش نیاره امروز رو نمی‌گم چند سال دیگه و اما خانواده شوهر خواهرت پسر میخواستند می‌تونستی خواهرتو ببری دکتر با چند تا راه حل ساده پسر دار میشد برای زایمان بعدیش حواست باشه بیگدار به آب نزنه صبر کنه این بزرگ بشه چند ماه قبل بارداری رژیم غذایی دارو و شستن و غیره انجام بده که راحت پسر دار بشه طعنه نشنوه شاید جاریست قبل بارداری پزشک تعیین جنسیت رفته تو شهر ما پونزده سال همه جای شهر این پزشکان هستند از دور افتاده ترین روستاها برای تعیین جنسیت قبل بارداری میان به عنوان خواهر بزرگتر اگه میدونستی خونواده شوهر خواهرت پسر دوست دارند باید زمان ازدواج این مسائل رو به خواهرت به عنوان وظیفه خواهر بزرگتر میگفتی مردم برا غریبه ها وقت میزارن خواهرت گناه داره حواست بهش باشه بگو برا بچه دوم قبلش خودم بدون اینکه کسی بدونه پزشک تعیین جنسیت می‌برمت یه راه حل سنتی ساده هم هست خواستی بفرستم

حالا اون از سر نفهمی یه زری زده چرا خواهرت جدی گرفته؟! بچه نفس پدر و مادره،بچه سالم بهترین هدیه خداس..باید با تمام وجود عاشقش بود.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

کاش این روایت رو براش میخوند

از امام علی روایت داریم

بعضی آدم ها آتشن و زبانش دود ،، آتش رو از دود بشناس

بنظرم آتش نباشیم با زبانمون آدم های دیگ رو بسوزونیم اگ کسی سوزوند پا ب پای اون ماهم نسوزونیم ما درونمونو آتش نکنیم و زبانمون دود

یه جایی سکوت بهتره از جواب دادن!

بمونه یه جای بهتر ازش طلب رنجش کنیم!!

حالا یا اعمال خوبشو میگیریم یا اعمال بدمونو جاش میدیم

کاش این روایت رو براش میخوند از امام علی روایت داریم بعضی آدم ها آتشن و زبانش دود ،، آتش رو از دود ب ...

❌️❌️❌️روایت امام علی ع دقیق ش اینه❌️❌️

باطن ها چون آتش اند زبان ها همچون دود ،، آتش رو از دود بشناس

نهج‌البلاغه خطبه ی ۱۸۹

جاری به تنهایی نفهم نیست.

تمام اونایی که اون حرفا رو اون لحظه شنیدن و نزدن تو دهنش نفهمن.

با احترام شوهر خواهرتونم نفهمه.

هنوز هستن آدمایی که دختر یا پسر براشون مهمتر باشه!اینا درست بشو نیستن

خواهرت افسردگی بعد زایمان گرفته ، شوهرش و خانواده ش ببو گلابی بودن ؟ چرا هیچ کس نزده دهنش ؟

دقیقا موافقم 

خواهرت تو اون حال توان جواب دادن و کل کل نداشته بقیه چه غلطی میکردن