2777
2789
عنوان

کسی از دانشگاه سر در میاره 😭

116 بازدید | 8 پست

دوستان من ازاد میکروبیولوژی اوردم ولی نظرم عوض شده میخام برم حسابداری با سوابق حالا یا ازاد یا پیام نور هنوز مهلت هست واسه ثبت نام؟ یا باید بمونم ورودی بهمن برم؟

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم هست دره دانشگاه آزاد و پیام نور به روی همه همیشه بازه حضوری برو

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

اگه عجله داری آزاد رو همین الان نگاه کن اگه نه بمون برای ورودی بهمن پیام‌نور یا آزاد

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

فکر کنم هست دره دانشگاه آزاد و پیام نور به روی همه همیشه بازه حضوری برو

بهمن اگه برم همینطوری قبول میکنن یا دوباره باید انتخاب رشته کنم طبق اون اگه اوردم برم؟ 

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

بهمن اگه برم همینطوری قبول میکنن یا دوباره باید انتخاب رشته کنم طبق اون اگه اوردم برم؟

ببین بهمن ثبت نام باز‌میشه

میکروبیولوژی با سوابق یا با‌کنکور؟

اگه دانشگاهی که میخوای بری با سوابق قبول میکنه، میتونی اواخر دی ماه یا اوایل بهمن ثبت نام کنی

انتخاب رشته داره ولی اوردنی نیست همه رو قبول میکنن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙