2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوسش دارم چجوری رهاش کنم؟

به این راحتیا نیست

ولی خب با فاصله گرفتن. چک نکردنش. شماره، پیج، عکس، چت هرچی ازش داری پاک کن

هر روز ویژگی های منفیش رو مرور کن تا کمتر برات جذاب باشه

اسی اگه مایلی بگو بخاطر چی بهش علاقه مند شدی

به این راحتیا نیستولی خب با فاصله گرفتن. چک نکردنش. شماره، پیج، عکس، چت هرچی ازش داری پاک کنهر روز و ...

اگه باهاش ارتباط رفاقتی برقرار کنمم نمیشه؟؟

همسایمونه. اولین بار تو کوچه دیدمش حس کردم نسبت به بقیه پسرا بهتره:) بعدش آیدی اینستاشو پیدا کردم و شمارش.. اما خب فهمیدم دورادور از یه دختر دیگه خوشش میاد ولی با این حال براش صبر کردم تا الان ک فهمیده رسیدن ب اون دختره غیر ممکنهه. 

نمیدونم چکنم🚶🏻‍♀️

اگه باهاش ارتباط رفاقتی برقرار کنمم نمیشه؟؟همسایمونه. اولین بار تو کوچه دیدمش حس کردم نسبت به بقیه پ ...

اخی چه حسی🙂🥲

نه نمیشه چون اون بهت علاقه ای نداره و لازم نیست غرورتو زیر پا بذاری

چه عاطفی چه رفاقتی باهاش ارتباط برقرار کنی وابستش میشی و اسیب می‌بینی تهش هم که کاته

الان هرچی بیشتر پاش بمونی

بعدا دل کندن برات سختتر میشه

هرچی تلاش کنی که اونو بیاری تو زندگیت، اون بیشتر دور میشه

میزان صبر و عشق تو اونو تغییر نمیده

پس فاصله بگیر

تو ک حس داریتهش دوباره پیشنهاد میدی و بیشتر خوردت میکنهبنظرم کمرنگ شو تا خودش بیاد جلوادما دنبال کسی ...

الان شکست عاطفی و عشقی خورده اگ کنارش باشم ممکنه وابسته شه بهم نمیدونم🚶🏻‍♀️