مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4240 عنوان دیجی کالا چقد برنامه مضخرفیه 153 بازدید | 14 پست خیلی باگ داره بزور بالا میاره همچیو باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) دیروز | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلیچم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 82 مزخرف✅من یه جفت کفش خریدم از دیجی خیلی جنسش بده منو تو تاپیکای زنونه دیدید جیغ نزنید لطفا من خانمم😐
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2013 مزخرف✅من یه جفت کفش خریدم از دیجی خیلی جنسش بده جیغعغغغغغعععععع(ببخشید مزه ریختم مثلا)🔫🔫🔫 I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4240 مزخرف✅من یه جفت کفش خریدم از دیجی خیلی جنسش بده اره واقعا بنظر من ترب خیلی بهتر از دیجیکالاعع قیمتاشم مناسبتره باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8349 اره نرم افزاریش خیلی بد شده . هزینه ارسال هم که واویلا . قیمت هم که اگه خبر نداشته باشی میکنن تو پاچت . البته من هنوز کم و بیش مشتریشم
قلیچم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 82 جیغعغغغغغعععععع(ببخشید مزه ریختم مثلا)🔫🔫🔫 نترس نترس منو تو تاپیکای زنونه دیدید جیغ نزنید لطفا من خانمم😐
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4240 اره نرم افزاریش خیلی بد شده . هزینه ارسال هم که واویلا . قیمت هم که اگه خبر نداشته باشی میکنن تو پاچ ... خواهر از ترب بخر هم آپش خوبه هم قیمتاش واقعا بصرفس دیجی کالا خیلی بدردنخوره باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2013 نترس نترس گمشو برو از تاپیک بیرون🔫🔪💉💊 I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 111 من یه چیزی سیو کردم تو سبد خریدم چن روز دیگه سفارشش میدم بنظرتون مجدد برم قسمت سفارشم تا برنامه بروز بشه یا از قسمت ذخیره سبد سفارشمو ثبت کنم؟ هیچ
قلیچم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 82 گمشو برو از تاپیک بیرون🔫🔪💉💊 اینکه زنونه نیس🤠 منو تو تاپیکای زنونه دیدید جیغ نزنید لطفا من خانمم😐
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8349 خواهر از ترب بخر هم آپش خوبه هم قیمتاش واقعا بصرفس دیجی کالا خیلی بدردنخوره ببین ترب یه واسطه است که سایتهای خوش قیمت رو بهت نشون میده . مثلا من از ترب با داروخانه رویال اشنا شدم که محصولات پوستی رو ازش میخرم .
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4240 من یه چیزی سیو کردم تو سبد خریدم چن روز دیگه سفارشش میدم بنظرتون مجدد برم قسمت سفارشم تا برنامه بروز ... چ فرقی میکنه بالاخره به هر روشی بشه باید سفارش بدی دیگه باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2013 اینکه زنونه نیس🤠 مهم نیست برام فقط برو بیرون I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4240 ببین ترب یه واسطه است که سایتهای خوش قیمت رو بهت نشون میده . مثلا من از ترب با داروخانه رویال اشنا ش ... خیلی عالیه من راضیم ازش همه خریدامو از ترب میکنم میخواستم ی شلوارک بخرم رفتم قیمتهای دیجی کالا و تربو باهم مقایسه کردم دود از کلم بلند شد دیجی کالا انقد گرون میداد باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4240 مهم نیست برام فقط برو بیرون کاربر مرده؟ باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)