2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست

خواهرت چرا سکوت کرد؟من بودم نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم و بیرونش میکردم...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شما ایندفعه زنگ بزنید یا به شوهرش بگین .اره خواهرم ماجرا رو برام تعریف کرده حالا که فکر میکنیم .حق با زن داداشت هست وچون شما هم جنسیت رو مشخص میکنید ودختر زا هستید باید ابجیم یک فکر اساسی بکنیم ببینم خواهرم حاضر هست باشما زندگی بکنه یا نه؟البته ما از خودمون واز حنسیتمون بدمون اصلا نمیاد و خیلی خوشحالیم که خدا دختر داده یعنی در رحمتش بازه اما از اینکه شما یک همجنسی مثل مادرتون وخواهرتون و زن داداشتون اومده تو زندگیتون ناراحتید حتما یک دلیل مهمی داره ولی اگر نگرانید مثل اونها اینقدر دلشون سیاه باشه که اینطور درونیات و حرفه‌ای قلبشون رو به زبون آوردن بازهم نگران نباشید که این کودک به بهترین شکل بزرگ خواهد شد اما ما باید یک فکر اساسی دراین  باره داشته باشیم 

خودم فردا کیک و بادکنک میخرم سوپرایزش میکنم امید میدم بهش ولی چاره چیه به مامانم میگم فردا میرم خونه ...

نرید دم خونه ش زنگش بزنین

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

به ابجيت از قول من بگو عزيزم تو كه به بلوغ نرسيدي چرا ازدواج كردي و بچه دار شدي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

جای گریه باید ایشونم با خنده ی بلند می گفت شوم بودن که افتخار نداره عزیزم .  زنی که بچه اولش دختره زنیه که برکت داره. اگر جاری ناراحت شد و اون لحظه رفت تو هم می گفت آخی ناراحت شدی ببخشید دیگه حرف من نیست حرف پیامبره. مشکلی داری با ایشون مطرح کن. 

حالا اونایی که بچه اولشون پسره برنخوره بهشون. این جواب فقط برا جاری گفتم. وگرنه می فرماید زنی که بچه اولش دختره برکت داره نمی فرماید اونی که بچه اولش پسره برکت نداره ها.

قاطی نکنید با هم😁

جاری من سه تا دختر داره مثلا زنگ زده بود به من تبریک بگه یه دفعه از خودش شروع کرد اره پسر چیه و دختر ...

دقیقا به منم همچین حرفی زدن، من دوتا پسر دارم و دیگه شرایط بچه دار شدن ندارم، بهم میگن کسی که دختر نداره اصلا بچه نداره، پیر بشی ولت میکنن میرن،پسر به هیچ دردی.....😔، متاسفم براشون چون نمی‌دونن خدایی که میده خودش عاقبتمون رو هم میدونه،من که کاره ای نبودم