2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من سه تا دختر داره 

مثلا زنگ زده بود به من تبریک بگه 

یه دفعه از خودش شروع کرد 

اره پسر چیه و دختر خوبه و ...

چرت و پرت 

کلا ادمای روانی زیادن 

ربطی به جنسیت بچه نداره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

جاری گاویرو حرف خدام مگه میشه حرف زدتو قرآن اومده به هرکی بخواد دختر به هرکی بخواد پسر به هرکی بخواد ...

بخدا منم بهش گفتم جنسیت با مرد بعدشم دختر خیلی بهتر از پسره همدمت میشه بانمک تره ولی میگه همدردی نمیخام برو بیرون میخام تنها باشم بچه ام نیار اینجا

شوهره چقد گاوه😐مگه همچین ادمایی هستن هنوز

مامانت زنگ بزنه به مادرشوهره یا جاریه قشنگ چهار تا حرف درشت بارش کنه بفهمن نباید با خانمی که تازه زایمان کرده چجوری باید رفتار کنن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
😐🤣🤣🤣🤣جرررررربز جرپو هم میخواستم بگم یادم رفت زنیکه بز جرپو

بز چرپو چیه؟  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه چه گناه کرد آخ کاش یکی ضایع اش میکرد خفه میشد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اونم از مادر شوهر افریتش الا بلا باید فردای روز زایمان شام و مهمونی باشه بخدا منو مامانم از صبح پدرم ...

خوشا به حال خودم که تا ۲ ماه کسی رو راه ندادم ،طرف یه جون از جونش کندن بچه یکسره گریه و زردی و هزار داستان خودش حال و حوصله نداره بعد یکی بیاد بالا سرش حرف مفت بزنه ای خدا ملت چه پیشرفتایی دارن و ما هنوز تو عصر پسر سالاری

بخدا منم بهش گفتم جنسیت با مرد بعدشم دختر خیلی بهتر از پسره همدمت میشه بانمک تره ولی میگه همدردی نمی ...

خواهرت انگار خودشم از اینکه دختردار شده ناراحته حیف اون نی نی ناز که خیلی ها سالهاست در حسرتش هستن

تو عصری که برنامه ای به نام تعیین جنسیت وجود دارد و علنن نطفه پسر یا دختر میکارن این حرفا دیگه چیه چرا چرت و پرت میبافه اوووو هنر کردی پسر اوردی خب اینم دختر زاییده هنر کرده خداوکیلی اگر خانواده اشید بزنید دهن جاری و شوهر سرویس کنید هورمون هاش و افسردگی بعد از زایمان وگرنه بیچاره اش میکنه اون طفل معصومم با شیر خشک فعلا نگهش دارید شیر حرص نخور بهتره شیشه شیرای دکتر براون خوبه ک عادت نکنه

جاری : حیون 

ابجیت : احمق 

ابجیت خیلی عزت نفسش پایینه

تحت تاثیر یه ببخشیدا یه عن قرار گرفته

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

مشکل اصلی شوهرشه

هیچ حمایتی از زنش نکرده

خواهر شما  وقتی حرفای جاری رو شنیده،  پیش خودش گفته حتما داره درست میگه ک شوهرمم هیچ حرکتی برام نزده..

فقط حمایت مرده ک زن رو توی فامیل بالا میبره و دهن بقیه رو میبنده..  متاسفم برا شوهرش

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!