2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از عصر💔

626 بازدید | 57 پست

تروخدا تروقران کمکم کنید..خیلی به خودکشی نزدیکم

پسره اومد تو زندگیم دو هفته مثل اینکه من تنها دختر روی زمین باشم باهام رفتار میکرد غیرتی میشد همش میگفت ما رابطمون جدیه من هیچوقت ولت نمیکنم قریونصدقه..میومد از کوچه رد میشد منو ببینه 

ی روز پیام داد توکنکور داری بهتره تو زندگیت نباشم منم بهش گفتم نرو..زیاد خواهش نکردم

چن روز بعدش گفتم حالا بیستر اصرار میکردم شاید میموند دیشب بهش پیام دادم برگرد من دیگه اینجوری نمیتونم ...ن جواب پیاممو داد ن جواب زنگم ...❤️‍🩹

بچه ها چیکار میکنم انگار وزنه ۱۰۰۰ کیلویی رو سینه مه انگار دنیا برام تنگ و کوچیک شده 

دیشب ک جواب نداد تو ذهن خودم همه چیو تموم کردم ولی الان باز حس مضخرفمم برگشته..ب دادم برسید همین🙂

من دوست داشتن اون ادمو ندارم دیگه حرفاشم ندارم

کی دیگه بهم بگه دخترم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.