2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم فردا کیک و بادکنک میخرم سوپرایزش میکنم امید میدم بهش ولی چاره چیه به مامانم میگم فردا میرم خونه ...

ملایمت!!زنگش بزنید بیاد جلک آجیت بشوریدش بگید به چه حقی دیشب این حرفا رو زدی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

گوه سگ دهن جاریش😐

🤣🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

عزیزم بچه ب مرور تغییر میکنه چهرش من خودم بچه تازه دنیا میان میگم همه شبیه همن دوس ندارم ولی خب قیافه بچه ک مشخص نمیشه همه مث همن ب خاهرت بگو چن ماه دیگ تغییر میکنه چهره بچت خاک تو سر جایش همچین داستانی برا خاهرم پیش اومده بچش ایقدر شیرین همش میخنده فداششم بعد بقیه زر میزنه ک خاهرمو آزار بدن خدا نگذره ازشون 

واقعا هست این چیزا باور کنید هست😭خدارو شکر تجربه نکردین این آدمارو

مگه میشه یه انسان انقدر بی ادب و گستاخ وسنگدل باشه ! واقعا خدا بهتون صبر بده. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اول میری ب داماد احمق میگی میری واس زنت گل میگیری اژ دلش درمیاری دوم فردا میری دهن جاری و جر میدی، ب مادرت بگو پشت خاهرتو خالی نکنه، ریدن تو این مردای ایرانی بچه ننه، 

من سه تا دختر دارم سر دختر دومی رفتم سونو گفتن دختره شوهرم خیلیم ذوق کرد رفت یه جعبه شیرینی گرفت رفتیم خونه ی مادر شوهرم برادر شوهرم گفت مگه پسره شوهرم گفت نه گفت پس شیرینی چیه گفت همین که بچم سالمه شیرینشه الان همون دخترم تیز هوشه همشون به هوشش غبطه میخورن سه تا دخترامم شاگرد اول کلاسشونن انقد جاریم حرص میخوره اون پسر داره