2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست
اونم از مادر شوهر افریتش الا بلا باید فردای روز زایمان شام و مهمونی باشه بخدا منو مامانم از صبح پدرم ...

بخدا من از الان فکر اون روز بعد زایمانمم

مادرشوهر منم همیشه میگه حرف حرف من باشه

از الان استرس دارم و دلم برا مامانم میسوزه قراره کلی خسته شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق دختر هستم ولی خدا لیاقتش به من نداد ومتنفرم از اونایی که میگن پسر خوبه بهتره یا دختره خوبه بهتره هردو نعمت و رحمت خدان هر کدوم   داری باید درست تربیت کنی تا نشه یکی مثل شوهر و مادرشوهرای اسی و من 

مطمئن باش خدا ی بلای سر پسراش میاره 🥲درسته بی گناهم ولی چون پزشونو به همه داده و گفته من پسر زاعم و ...

همون لحظه ک خوندم چیگفته حس کردم  ک ممکن یه اتفاقی سر بچه هاش بیاد  حالا اون طفلک ها هم ک گناهی ندارن ولی بخاطر شکستن دل یه مادر  خدا دلشو میشکنه

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یا خدا چه ادمایی پیدا میشن 😑😑😑😑 مادرشوهرتو بده من دهنشو ج.رر بدم

این یه بخشی از حرفاش بود فکر من تازه زایمان کردم دارم میمرم به من گفت زبادی ا دا نیا میرم برا پسرم دختر ۲۵ ساله میگیرم من تورو از طبقه چهارم خونه پرت میکنم‌پتیین خداشاهده هیچ وقت دیگه دلم باهاش صاف نشد هنوز که هنوزه احترامم میزارم بی ادبی نمیکنم ولی برام مردن واون دنیا باید جواب بدن بخاطر اذیتایی که کردن

بهش شیر بدین زردی نگیره شیرمادر نوزاد و خیلییی از بیماری ها محافظت میکنه گناه داره

حداقل شیر بدوشین که شیرش خشک نشه

باید خودتون با شوهرش و به خصوص جاریش برخورد کنین اگه میتونین با شوهرش بفرستین مشاوره‌ 

زن زائو خیلی نیاز به حمایت داره مخصوصا که خواهرتون حساسه

حواستون به افسردگی بعد از زایمان باشه

حتما بچه و خودشو ویزیتا و غربالگری های بعد تولد ببرین 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

نمی فهمم چرا هنوزم یه سری نادان وجود داره که نمی دونن تعیین کننده جنسیت مردِ

آخه خنگ خدا زنا دارای دوتا کروموزوم Xهستند

مرد ها یک کروموزومXدارن یک کروموزوم Y

حالا اون اسپرمی که با تخمک لقاح انجام میده ممکن دارای Xباشه 

که دختر میشه 

یا Yباشه که بچه پسر بشه 

کاش مردم یکم مطالعه بکنن!

مثل دوران جاهلیت فکر میکنن

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

حالا چه اصراری هست که خواهرت برای این تحفه ها هر سال زک و زا کنه؟؟؟؟؟؟؟ الآن شما نگران ژن عالی شوهرخواهر با ادب تون هستید که تکثیر بشه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی که بچه ی اولش هست 

نکنه برای رو کم کنی جاری هه  هر سال می خواد یک بچه بیاره؟؟؟؟؟

من دوتا پسر دارم مثل دستع گل اونی که بخواد تورو بسوزونه هرجور بگی میسوزنه مادرشوهرمن با ابنکه باردار ...

اتفاقا هر بار بیشتر پیشش بگو شکر خدا برام آسون گذشت، از بس شوهرم خوبه و همراهه.

بذار بسوزه. خاک بر سر بی‌وجدانش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بعدشم ابجیم بهش گفته قضیه رو چرا هیچی نگفتی اونم گفته راست گفته تنها کسی که مبتونه نسل ما رو ادامه ب ...

ابجیت خیلی بی زبون  باید میگفت همچین نسلی ک تو باشی میخوام صدسال سیاه ادامه پیدا نکن الدنگ  گمشه بره خونه ننش بهتره 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️