2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پیام اصلی تاپیک رو خوندم کار با حرفای دیگش ندارم که همش از روی نفهمی و بی عقلیشه و اگر جوابش رو بدین خودتون رو کوچیک کردین چون انگار سطح شعورتون با اون یکی کردین اما اینکه میگه بچه شبیه کسی نیست یه جور تهمت به خواهرته که یعنی........

باید بهش میگفتین تا چند روز اول قیافه هیچ بچه‌ای معلوم نیس شبیه کیه و اصلا به شما مربوط نیست 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

هیچ کس این وسط مشکل نداشته ، مشکل اصلی بی عرضه بودن همسر خواهرتونه. چرا باید ننه پسره چنین تصمیمی بگیره که وقتی حال همسرش خوب نیست دور همی بگیره 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

البته فقط خانواده شوهرم نه یه خواهر و تنها برادرم هم کنار گذاشتم.

درسته من که جای شما نیستم صد درصد بهترین تصمیم رو برا زندگی خودتون گرفتین،راس میگن زندگی فقط یه باره، باید ازش لذت برد ،البته من بنای زندگیم رو لیدریه یعنی دوست دارم رهبر جمع شم حتی اگه زیر مجموعم سر کش هم باشه رامش میکنم

به جاری باید میگفتی ابله خودتم دختری به خودت داری توهین میکنی بیچاره که خودتو ذلیل و کمتر از مرد میدونی کم هوش

خواهرت هم ای کاش انقدر ضعیف و دهن بین نبود البته بیچاره بچه زاییده شوهرش نه گلی نه هدیه ای نه محبتی این چه وضعیتیهههه مگه دختر چشه بچه یا دختر میشه یا پسر حالت دیگه ای نداره چقدر جاهلن اعصابمو خورد کردن 

بعدشم ابجیم بهش گفته قضیه رو چرا هیچی نگفتی اونم گفته راست گفته تنها کسی که مبتونه نسل ما رو ادامه ب ...

نسرشون چه پُخی هست مگه 

نعوذبالله امام زاده ان ، پیامبر زاده آن که نسلشان منقرض شده؟!!!!😑😠😏

ان شاءالله که پسر جاری خواهرت در آینده دختر زا باشه عین عموش😬

آدم رو حرص میدن هرچی از دهنم در آمد گفتم ، خدا عاقبت همگی رو بخیر کنه ، اون مرتیکه ام آدم حسابی بشه☹

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

چقدر اون بیشعوره چقدر شوهر خواهر شما احمق و بیشعور تر که به جای کنار زنش بودن و حمایت گورش گم کرده

من نمی‌دونم چرا این زن ها و خانواده های احمق عقب افتاده پسر براشون افتخاره بخدا یک خانواده درست حسابی تحصیل کرده ندیدم دغدغش این چیزا باشه اما امان از هرچی دگوری و دو هزاری که هدف پسره براش 

شما هم نگو بچه اوله انگار اشتباه کرده دختر آورده فرصت جبران داره لیاقت دختر هرکسی نداره

نسرشون چه پُخی هست مگه نعوذبالله امام زاده ان ، پیامبر زاده آن که نسلشان منقرض شده؟!!!!😑😠😏ان شاءا ...

پسرشون

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

هیچ کس این وسط مشکل نداشته ، مشکل اصلی بی عرضه بودن همسر خواهرتونه. چرا باید ننه پسره چنین تصمیمی بگ ...

بی عرضه بودن شوهرخواهر ،بی زبون بودن خود خانمی ک زایمان کرده

دریده و بی چاک بست بودن دهن جاری

من ی عمل ساده کردم الان سختنه ازجام بلند بشم 

بنده خدا خواهرت با این وجود غذا داده بهشون و بعد حرفم شنیده

من جای شما بودم شناره برادر شورهرش میگرفتم همه چی بارش میکردم و اینکه اگه ب حاری بگی ده تایی دیگه روش میزاره 

حداقل دلم اروم میشد 

بگو ب بچه شیر بده گناه داره تقصیر این طفلی ک نیست تازه از زورش بهش برس تا اتیش بگیره 

والا بخدا این دوره دیگه دختر و پسر نداره در صورتی ک دیگه دختر برای خانواده فرشتس 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

منم بعد از زایمانم اینجوری شدم 

میتونی پیامم رو به خواهرت نشون بده بگو غصه نخوره درست میشه من اینکارارو کردم درست شد .

خواهرت  ی ازمایش بده ویتامین هایی که نیازه رو بخوره

مثل زینک . آهن/ ویتامین سی/ دی 

امگا ۳

بهش بده بخوره

جیگر بخوره . سویا . پسته.  مغزیجات 

آب روزی ۸ لیوان بخوره 

هم صاف و روشن میشه هم جون میگیره

اروم اروم ورزش هم انجام بده 

العان نه وقتی خوب شد  جون گرفت 

۳ یا ۴ ماه بعد 

داخل خونه هم انجام بده . ی برنامه ورزش سبک نصب کنه 

داخل خونه روزی نیم ساعت بره