2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما زن داداش رو جز خانواده حساب میکنیم. توهین به اون توهین به خودمونه. خدا وکیلی شما جای زن داد ...

نه خدا نکنه زن داداشت جای من باشه اتفاقا من بدتر به سرم اومده بابام سکته کرد کما رفت فوت شد خانواده شوهرم خیلی بدجنسی دراوردن یه جاریم با خوشحالی اومد گفت بابات ورپرید! خواهرشوهرم اومد گفت مراسم خاکسپاری به من محل نذاشتی و... برای همین میگم  عروس غریبه هست  تا میتونه باید از خانواده شوهر دوری کنه!چون خودم تجربه کردم  اتفاقا تا قبلش خیلی هم خوب بودمااااا ماهی یه بار مفت خورا خونم جمع بودن!مداپ شوهرم پول بهشون قرض میدادو...! بعد اینا به کنار زن داداشم فهمید اینقدر ذوق کرد برگشت گفت چوب خدا صدا نداره!!!! همین زن داداش منو وقتی عقد کردیم همه میگفتن این عنتر چیه گرفتید!من مث تو طرفداری میکردم و... 

الان که ۳۰ سالمه فهمیدم غیر مادر و خواهر و پدر و برادر هیچکس به من ربطی نداره! 

اینم محض تجربه گفتم عزیزم بازم هرجور راحتید 

اون کاربر هم تو تاپیکتون منظورش همین بود شما که مجردی خودتو قاطی این خاله زنک ها و سطح پایینها نکن 

استارتر مامانت به جاری و مادرشوهره زنگ زد چی گفت بهشون اونا چی گفتن ؟ 

میگم شوهره و جاریه برای خودشون بخاطر یه همچین موضوع چرت و پرتی چه نفرین ها و عاقبت شری خریدن 

حالا ما توی دلمون کسی رو بابت موضوعی که بر حق هم هست سرزنش کنیم اصلا تو روش چیزی هم نگیم چنان به سال نکشیده سرمون میاد که میگیم این چه گوهی بود توی دلم خوردم 😐اینا چطوری می‌خوان خودشونو از عاقبت رفتارشون نجات بدن واقعا ؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ما نفهمیدیم بعد مهمونی گفت ابجیم درونگراس از ایناس که همه چی خودش میریزه

ببخشید خنده ام گرفت. انگار دوتا دختر بچه پنج ساله با هم جاری شدن و کاراشون شبیه گیس و گیس کشی دختر بچه هاست! نه جاریه رفتاراش و حرفاش طبیعیه نه واکنش های بچگانه خواهر شما. حتما جفتشون یا خیلی سن پایین هستن یا از جهت فکری رشد لازم را نکردن!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من و مامانم دیشب با ابجیم کلی صحبت کردیم گفتیم دشمن شاد کن نشو تو باید قوی و حمایتگر بچت باشی و.‌‌.. ...

والا با این حرفها خانواده ی شما بیشتر جنسیت براش مهم بوده! 

خودتون هم توجیه نکنید!

خواهر شما از اون همه حرف که زشت و سیاه شدی بدش نیمده اومده گیر داده به این حرفو بچش را نادیده گرفته.

روی ذهنیتتون کار کنید، اون شیری که خواهرتون با تنفر از جنسیت بچش داره به بهش میده مشکل روحی در اینده برای بچش میشه، نمیگم ترومای بزرگ ولی پس فردا اون بچه مهرطلب میشه، عذاب وجدان داره.

مگه شما توی بارداری جنسیت را نمیدونستید یا نگفته بودید که اینهمه غوغا به پا کردید!!!!

این حرف را باید در گذر زمان با رفتارش و  روی فرم اومدن هیکلش و اهمیت به خودش و عشق به بچش نشون میداد.

نمیدونم تو بارداریش هم سر دختر پسر یه بحثی بین شون پیش اومد ولی خودش همیشه میگفت فرق نمیکنه حتی عاشق ...

حتما همینطوره افسردگی بعد زایمان هم بی تاثیر نیس و رفتار همسرش که حتی براش گل نگرفته قطعا بیشتر بهم ریخته بنظرم با همسرش حرف بزن وبهش بگو این زمان دیگه قرار نیس قرار شه ولی خاطره هاش تا همیشه تو ذهن خواهرت می مونه حتما براش گل وهدیه بگیره تو جمع بهش بده مطمن باش خواهرت هم کلی شارژ میشه وحتما جلوی جاری خواهرت بده بهتره تا اونم بفهمه خواهرت همه جوره با هر هیکلی برای همسرش عزیز ومحترم هست

اونقدر اعصابم خورده که نیاز دارم یه فامیل دور یا غریبه عین جاری خواهرت اطرافم باشه چرت بگه که به بهونه پیدا کنم ب*ینم بهش خودمو خالی کنم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه خدا نکنه زن داداشت جای من باشه اتفاقا من بدتر به سرم اومده بابام سکته کرد کما رفت فوت شد خانواده ...

متاسفم واسه تجربه ی تلخی که داشتی. واقعا رفتار خانواده ی همسرت دور از انسانیت بوده. نمیدونم شایدم حق با شما باشه ولی اون لحظه واقعا دلم براش سوخت با یه بچه ی کوچیک تو بغل و از طرفی استرس باباش. دوس نداشتم یه بی‌شعور هم بیاد دلشو بشکنه.