2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست
ما نفهمیدیم بعد مهمونی گفت ابجیم درونگراس از ایناس که همه چی خودش میریزه

من بودم میگفتم چرا بزایم پسری جام باشه پشت دری روم بکشن پالون خری  به من بگن جادوگری حیله گری🤣🤣🤣

چرا نزایم دختری جام پاشه تو پنج دری رو بکشن لحاف زری به من بگن مادر زن مادر زن لقمه بزن مادر زن😍😍😍💃💃💃💃

یا میگفتم پسر نزایدم عروسی مثل تو نکنه گیرم بیاد 😂😂😂

یا میگفتم حالا تو چرا سوختی شاید خدا نگات کرد توام دختر دار شدی...

یا میگفتم دکتری؟ یا ... خوری 😁😉

متاسفم واسه تجربه ی تلخی که داشتی. واقعا رفتار خانواده ی همسرت دور از انسانیت بوده. نمیدونم شایدم حق ...

خوب کردی گلم خدا به اندازه دلت بهت نگاه کنه واقعا زن داداشت به خاطر پدرش خیلی دلشکسته بود

در کل تجربه زندگیم بود عزیزم نمیدونم شایدم حق با شما باشه 

موفق باشید😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفحه ۴۹ گفتم چیشد میگن چرا جواب دادین نمیدونم باید وایمیسادیم نگا میکردیم ؟؟؟؟ بعد اون همه حرف .. خد ...

اخیش حقش بود   بیخیال اینجا ادم ضد ونقیض اینجا زیاد یکی میگه خوب یکی میگه بد 

ادم هرچقدر هم بی جواب بزاره اون ادم فرداش میاد به ناموس ادم فش بده

اینایی که فکر میکنن این تاپیک فیکه و آدم اینقدر بی ادب و بلانسبت جمع بیشعور وجود نداره 

برن تاپیک پربازدید خواهرم گم شده را بخونن کاملا متوجه میشن متاسفانه جامعه چقدر از آدم های بی شخصیت و اینکه نمیدونن چه حرفی را کجا بزنن پره.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
چه قلب مهربونی داری🥲♥️

عزیزم خواهر نمیدونی من چه قدررر برای خانواده شوهر و شوهر زحمت کشیدم همه مناسبتا همیشه من کادو میخریدم و بهترین شکل تزیین میکردم براشون میبردم 

عید با وجود اینکه دستام زیاد تاوانیی کار سنگین ندارن 

رفتم سرویس حمام و اینای مادرشوهرم شستم

پدرشوهرم ی جا بدهکار شده بود نزدیک ۳۰ میلیون سه سال پیش کمکش کردم

همیشه با جاری ها مهربون بودم و احترام گذاشتم بهشون چقدر من تو زندگی از خودم بخاطر شوهرم گذشتم

ولی متاسفانه هیچکدوم تو چشمشون نبود و اعتقاد دارن به اینکه خانواده شوهر مثل خودشون نیست و اگر ما خوبیم چون اونا خوبن

گله ای نیست من اینکارارو بخاطر خدا و امام زمانم میکنم و اجرشو ام اون دنیا طلب میکنم 😊

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

عزیزم مقصر همه این اتفاقات دامادتونه که متاسفانه انگار با اینکارا موافقم هست آبجیت باید قبل ازدواج این چیزا رو تو نامزدی و اینا میفهمید یا اینکه توی زندگی وقتی فهمید تا وقتی کمی بهبود پیدا نکرده بچه نمیاورد خیلی مسیر زندگیش سخته فقط خواهشا شماها خسته نشین و پشتش رو خالی نکنین به هر حال گناه داره

درضمن باهاش حرف بزنین یا حتی مشاور برین تا بتونه یکم قوی باشه و بتونه از خودش دفاع کنن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>