2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139672 بازدید | 906 پست
تاپیکت رو خوندم قضیه اون فرق داشت با این همسایه رو دیگه نمیبنی بعدم همه گفتن نبایدمیگفتی بچه بهتون ن ...

اون لحظه داداشم خونه نبود زن داداشم هم غریبه اینجا. ما رسم نداریم یکی بیاد تو خونه ی خودمون به عروسمون توهین کنه و جوابشو ندیم. رسم شما شاید فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین عمین تاپیک، ازدیشب همه دارن میگن اسی باید جا یو میشستی مادر شوهرو جر میدادی، شوهر خواهرو فلان می ...

اینجا یه عده با خودشون هم درگیری دارن. منم تو هون تاپیک یه نفر برگشت گفت چون مجرد بودی باید هرتوهینی می‌کرد سکوت میکردی. نمیدونم کجا بزرگ شدن که فکر میکنن تا متاهل نشن حق دارن توهین بشنون

دقیقا به منم همچین حرفی زدن، من دوتا پسر دارم و دیگه شرایط بچه دار شدن ندارم، بهم میگن کسی که دختر ن ...

خدا حفظ کنه بچه هاتو عزیزم 

دیگه نادون هستن حالیشون نی حرفاشون از مغزشون نی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اینجا یه عده با خودشون هم درگیری دارن. منم تو هون تاپیک یه نفر برگشت گفت چون مجرد بودی باید هرتوهینی ...

چه ربطی زه مجرد یا متاهل بودن داره، ایوجا هدف حمایت از  زنی که تاز ه زایمان کرده هست، که با شنیدن اون ح ف غصه نخوره

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اون لحظه داداشم خونه نبود زن داداشم هم غریبه اینجا. ما رسم نداریم یکی بیاد تو خونه ی خودمون به عروسم ...

چه ربطی داره ما رهم رسم داریم حرمت مهمان رو نگه داریم!اصلا قضیه تاپیک تو و این کاربر خیلی فرق داره!

چه ربطی زه مجرد یا متاهل بودن داره، ایوجا هدف حمایت از زنی که تاز ه زایمان کرده هست، که با شنیدن او ...

دیگه یه عده نادون حرفی واسه گفتن ندارن میان این چرندیات رو میگن. صد بار دیگه هم این اتفاق میفتاد و کسی از گل نازکتر به زن داداشم میگفت بار جوابشو میدادم. 

اینجا یه عده با خودشون هم درگیری دارن. منم تو هون تاپیک یه نفر برگشت گفت چون مجرد بودی باید هرتوهینی ...

دیگه وقتی تاپیک میزنی باید جنبه هر نوع نظری رو داشته باشی اون کاربر هم خوندم نظرشو گفت تو نباید دخالت میکردی و مدام با زن همسایه کل مینداختی!

به خواهرت بگو یه پیام به شوهرش بده یکم بهش عذاب وجدان بده

بگه هیچ وقت یادم نمیره تو روزایی که یه زن از همیشه بیشتر به شوهرش نیاز نداره بهم توجه نکردی 

مطمئن باش دخترت که بزرگ شد بهش میگم سر نخواستنش بین خودت و خانواده ات دعوا بود

چه ربطی داره ما رهم رسم داریم حرمت مهمان رو نگه داریم!اصلا قضیه تاپیک تو و این کاربر خیلی فرق داره!

حرمت مهمان تا وقتی باید حفظ بشه که برای مهمونی اومده نه خالی کردن عقده. تو اون تاپیک منم زن داداشم تازه زایمان کرده بود یکی از همسایه ها اومد گفت وای بازم بچت دختره کاش میگفتی آدرس یه دکتر بهت میدادم میبردی سقط میکردی پسر دار میشدی. منم پسر زام شوهرم میگه برو یه دختر از پرورشگاه بیار منم گفتم شما شرایط ندارین بهتون بچه بدن. احترام هر کسی دست خودشه وقتی میاد تیکه میپرونه و حرص میده زن زائو رو اونم تو شهر غریب باید منتظر جوابش هم باشه. اگه جوابشو نمیدادم زن داداشم دلخور میشد اتفاقا کم بارش کردم 

دیگه وقتی تاپیک میزنی باید جنبه هر نوع نظری رو داشته باشی اون کاربر هم خوندم نظرشو گفت تو نباید دخال ...

چرا نباید دخالت میکردم؟ زن داداشم غریبه اصلا به زور لهجه ی ما رو متوجه میشه. من پشتش نباشم کی رو داره اینجا؟ زن همسایه وقتی دهنشو باز میکنه باید منتظر جوابش هم باشه

چرا نباید دخالت میکردم؟ زن داداشم غریبه اصلا به زور لهجه ی ما رو متوجه میشه. من پشتش نباشم کی رو دار ...

ول کن توروخدا حرص خوردن نداره هرکس نظری داره من خودم فهمیدم ادم فقط باید خودش مهم باشه و خواهر و مادرش بخدا بقیه فقط آشنا هستن هیچوقت خودتو به خاطر زن داداش یا خواهرشوهر یا جاری یا هرکس غیر خانواده خودت خراب نکن این یه نصیحته! امیدوارم ناراحت نشی چون خودمم دیدم چجور بعدش از همون کسی که دفاع کردم خوردم!

بزار دختر خواهرت بزرگ بشه وقتی با مامانش جیک تو جیک شد وقتی داماد گرفت و نوه دار شد و خواهرت همیشه دورش شلوغ و شاد بود اونوقت میفهمه دختر یعنی چی 

نمیگم پسر بده من خودم عاشق پسرم و واقعا از ته قلبم دوست داشتم پسر داشته باشم ولی اینطور دل شکستن رو واقعا نمی پسندم . و فاز بعضی خانوما که پسر به دنیا میارن فکر میکنن چقدر خاص هستن و انگار کار خارق العاده کردن رو نمیفهمم. 

عزیزم پسر آوردن کار خاص و فوق العاده و هنر نیست که بهش مینازی هر وقت بچه ات رو درست تربیت کردی به خودت افتخار کن 

و سعی کن به چیزی افتخار کنی که جز ویژگی شخصیتی و رفتاری باشه 

ول کن توروخدا حرص خوردن نداره هرکس نظری داره من خودم فهمیدم ادم فقط باید خودش مهم باشه و خواهر و ماد ...

عزیزم ما زن داداش رو جز خانواده حساب میکنیم. توهین به اون توهین به خودمونه. خدا وکیلی شما جای زن داداشم بوی میرفتی خونه مادر شوهرت اونم شهر غریب یه نفر بیاد کلی حرف بارت کنه و هیچکی پشتت نباشه ناراحت نمیشی؟ اینم بگم زن داداشم باباش تازه سکته کرده بود و خیلی غصه داشت