2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست
باورم نمیشه..یعنی هیچ مهر و محبتی نسبت به بچه ش نداره که بدنیا اومده؟یعنی چون دختره نمیخادش؟

نمیدونم چی بگم والا مردم بچه میارن با قربونی اسفند و.. بچه میارن خونه اینم از ابجی منه .. پیش روش نمیگم ولی خودم داغون ترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی بی جواب میزارین این جور احمقا رو

صفحه ۴۹ گفتم چیشد میگن چرا جواب دادین نمیدونم باید وایمیسادیم نگا میکردیم ؟؟؟؟ بعد اون همه حرف .. خدایا خودت یه نظری تو زندگی ابجیم بنداز 😔😔

عزیزم خواهرت اگه از درون پر بود با این حرفای جاری بهم نمیریخت چون خودش به این باور می‌رسید که هرچیزی که خدا داده بهترین هست ویک زن که داره مادر میشه تغییرات زیادی توی بدن وهیکلش بوجود میاد قطعا آگاه بوده به اینا و یه مادر تواون لحظات انقد احساسش به نوزادش زیاد هست که اصلا خودش میدونه چیزی که به درست اوروده ینی اون بچه ارزشش خیلی بیشتر هست و تمام حس های قشنگ دنیارو یه مادردرجا باهم تجریه میکنه دیگه حساب کن ببین کنار این همه احساسات قشنگ اینکه یکی بیاد بگه بدنت ترک خورده کجات شل شده اصلا رو ادم تاثیر نمیزاره بنظرم اینا بهونه خواهرته خودشم تحت تاثیر دخترو پسری قرار گرفته 

من و مامانم دیشب با ابجیم کلی صحبت کردیم گفتیم دشمن شاد کن نشو تو باید قوی و حمایتگر بچت باشی و.‌‌.. ...

شوهر که نفهم باشه خانواده اش به خودشون اجازه میدن  گستاخی کنن وای انقد حرص خوردم حالم داره بهم میخوره  ادم زن و بچه نازنینشو میذاره از زن داداشش دفاع میکنه اونم از نفهمی زن داداشش؟؟؟؟؟؟

عزیزم خواهرت اگه از درون پر بود با این حرفای جاری بهم نمیریخت چون خودش به این باور می‌رسید که هرچیزی ...

نمیدونم تو بارداریش هم سر دختر پسر یه بحثی بین شون پیش اومد ولی خودش همیشه میگفت فرق نمیکنه حتی عاشق دختر بود شاید بحث بین شوهرش و خانواده شوهرش تاثیر گذاشته روش

نمیدونم تو بارداریش هم سر دختر پسر یه بحثی بین شون پیش اومد ولی خودش همیشه میگفت فرق نمیکنه حتی عاشق ...

منم اولش شبیه ابجیت بودم کم کم بهتر میشه نگران نباش عاقشششقش میشه. فقط نذارید بچه گرسنه بمونه. درضمن جواب جاری رو بدین

عزیزم تا همینجا کافیه دیگه 

جاریه فهمیده شوهره خواهرت پشتش نیست دهنشو هر طور میخاسته باز میکرده 

الان دیگه فهمیده به خواهرت حرف بزنه با خانوادش طرفه 

دیگه زیاده روی نکنین وقائله رو ختم کنید 

وبه خواهرت بگو از این به بعد همیشه علی الخصوص جلو جاری طوری به دخترت افتخار میکنی طوری باهاش رفتار میکنی انگار ملکه س 

همین برای هفت پشت جاریه کافیه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من پارسال بچم تو شکمم فوت کرد ،ماه نهم بارداری بودم،یکساله داغونم،قربون حکمت خدا برم بچه رو به کی می ...

اخ ماه نهم خیلی سخته چی شد آخه؟ایشالله یه بارداری خوب و یه فرزند سالم و صالح به زودی خداوند عطاکنه.