2777
2789

کلاس هفتمه جدیدا اینجوری شده که از صبح زود تا شب درس میخونه حتی یه لحظم از اتاق بیرون نمیاد 

و این باعث شده حالت وسواس و افسردگی بگیره 

دائم گریه میکنه چیزی نمیفهمه جیغ میکشه و گریه های شدید میکنه

حتی سر یاد نگرفتن چیزایی جزئی و کوچیک و واقعا مریض شده 

نسبت به قبل هم خیلی کم خوراک تر شده 

چیکار کنم ...

طبیعیه بلکوب پرس بخونه ب مرور افسرده منزوی میل به تنهایی سرخورده میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مدرسه اشون سختگیر هستن اذیتشون میکنن

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط هدفش اینه بره رشته تجربی واسه همینم نمره براش مهمه

باهاش صحبت کن بگو اگه تو درسا مشکل داری بگو تا راهنماییت کنم..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

تا الان داشتم براش توضیح میدادم نمیفهمه خیلی گریه میکنه

عزیزم ازین کلاسا که تو آپارات و یوتیوب و ...درسا رو توضیح میده بهش نشون بده .اونا معلمن و بهتر میتونن درسا رو تفهیم کنن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز