2777
2789
عنوان

کی امشب حرم امام رضاست😭😭😭

111 بازدید | 14 پست

من امشب یه تاپیک دیدم دلم خیلی شکست یاد حرم امام رضاجان افتادم حاجتی رو ازش خواسته بودم تو حرمش تو رو خدا هر کی امشب اونجاس منو یاد کنه از امام رضاجان دوباره حاجت منو بخواد دلم شکست گریه کردم عمیق، خیلی مضطرم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روم نمیشه زنگ بزنم، شماره شون چنده؟

عزیزم حرم امام رضا رو نمیدونم بزن گوگل میاره حرم امام حسین هم ۱۶۴۰ منتها زنگ زدی با همراه اول بزن که رایگان هست و اینکه تو دلت دردودل کن با امام چون میگن ممکنه اون سمت صدات شنیده بشه 

چجوری ؟!

عزیزم حرم امام رضا رو نمیدونم بزن گوگل میاره حرم امام حسین هم ۱۶۴۰ منتها زنگ زدی با همراه اول بزن که رایگان هست و اینکه تو دلت دردودل کن با امام چون میگن ممکنه اون سمت صدات شنیده بشه

من مشهدم انشالله آقا حاجتت رو بده

عزیزم خوش به سعادتتون الهی خودتونم حاجت روا بشید، مخصوص برای حاجتم دعا کنید امام رضا خودشون میدونن که نیتم چقد خیر بوده و هست، ممنونم از شما مهربون

من مشهدم انشالله آقا حاجتت رو بده

من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭..