من گوشیمو فروختم که حواسم پرت نشه برای درس و اینا خب
بعد یه گوشی معمولی داشتم لمسی اونم ولی قرار شد رو اون سیمکارت بزارم فقط کارای دیگم از گوشیه مامانم اوکی کنم حالا با تلگرام کاری داشتم یا حالا هر چی خب بعد خلاصه ما هر وقت گوشی مامانم رو برمیداشتم میگفت آره خب چرا رو همین گوشی که دستته نمیاری اینارو منم هزار بار گفتم خب بابا من اگه میخواستم همینا رو رو گوشی خودم بیارم که نمیفروختم اونو فروختم رو گوشی تو اکی میکنم چون گوشی تو مال توعه و من سریع کارمو میکنم و میره و دیگه حاشیه و حواس پرتی نیست ولی گوشی خودم باشه همش حاشیه و حواس پرتیه حواسم پرت میشه میرم چنلای تلگرام میرم یوتیوب میرم هزار تا جای دیگه ولی مامانم همش اینطوریه که اره رو گوشی خودت بیار بخدا هر بار گریه منو در میاره انقد که براش توضیح میدم و نمیخواد بفهمه خسته شدم اخر امروز گفتم به بابام بگم اونم بد تر اومد گفت اره گوشی وسیله شخصیه چرا رو گوشی خودتت نمیاری هر چیم میگم حرف خودشونو میزنن میگم من حواسم پرت میشه اونطوری ولی وقتی رو گوشی مامانه مدیریت دارم رو استفاده از فضای مجازی ولی حرف خودشو میزنه که گوشی چیز شخصیه تو اگه گوشی نداشتی میتونستی گوشی مامانو برداری ولی الان که داری و اینا (همین که قرار بود فقط برای سیمکارت باشه) نمیدونم چیکار کنم واقعا انگار نمیخوان درکم کنند و آینده من براشون اهمیتی نداره:)))💔