2777
2789
عنوان

بعضی وقتا زندگی خیلی به ادم سخت میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
چون ما هم داغدار عزیزی هستیم که تو فراغ بچه ی مهاجرت کرده اش سوخت❤❤❤❤❤

عزیزم تروخدا اینجوری نگید به جوونها.

شما با دلایل خودتون و با اون موردی که براتون پیش اومده شاید حق داشته باشید و واقعا باید درکتون کرد.

ولی خداییش بعضی وقتها عرصه واقعا برای جوون تنگ‌میشه و راه حلی جز رفتن به ذهنش نمیرسه‌

باور کنید بعضی جوونها مجبور به رفتن میشند چون از بس تلاش کردند و خوردن به در بسته.

اون عزیز هم خدا بیامرزدش و خدا به شما صبر بده🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تروخدا اینجوری نگید به جوونها.شما با دلایل خودتون و با اون موردی که براتون پیش اومده شاید حق د ...

از فامیل ما اینی که رفت  همه چی داشت

از بچگی بهترین چیزها را براش مهیا کرده بودن

بهترین خونه ، جدیدترین ویلا ، کلی خونه و مغازه داشت ، شغل داشت ، با زحمت مادرش بهترین مدرک تحصیلی 

ولی به نظرم بی لیاقت بود 

لیاقت نداشت پدر و مادرش بهش ببالن  و افتخار کنن

جایی رفت و جوری رفت که هیچ کس هیچ موقعی دیگه اون را نبینه

از فامیل ما اینی که رفت همه چی داشتاز بچگی بهترین چیزها را براش مهیا کرده بودنبهترین خونه ، جدیدتری ...

اره توی این مورد حق با شماست، چون طرف همه چیز داشت.

یه دونه بود فامیلتون که پدر یا مادرش نتونستند تحمل کنند؟

اره توی این مورد حق با شماست، چون طرف همه چیز داشت.یه دونه بود فامیلتون که پدر یا مادرش نتونستند تحم ...

خواهر بزرگ ترش که عاشقانه بزرگش کرده بود و خیلی بهش می بالید وقتی که خواهر کوچک ترش رفت دق مرگ شد💔💔💔💔💔

مثل یک مادر براش همه کار کرده بود

اصلا هم حسادت نمی کرد فقط بهش می بالید و دوستش داشت 

خیلی خواهر کوچک ترش را دوست داشت

ولی اون کوچیکه وحشتناک بی عاطفه بودها

از فامیل ما اینی که رفت همه چی داشتاز بچگی بهترین چیزها را براش مهیا کرده بودنبهترین خونه ، جدیدتری ...

عزیزم💔 چقدررر سخت.

بعضی وقتا اگه بچه ها همه چیز داشته باشند توهم برشون میداره که نکنه اینجا همه چی دارم اون طرفا بهتر برام گذاشتم و نتیجه این میشه. خیلی ناراحت شدم. اون دختر هم هیچ موقع این مهر و علاقه را هیچ کجای دنیا نمیتونه به دست بیاره.

اون خواهر مهربون هم خدا بیامرزه و روحش در ارامش باشه🌹

دوباره اشکم سرازیر شد . ببخشید اگه ناراحت تون کردم 😢😢😢😢

شما ببخشید که یادتون اوردم، عزیزم بلند شو یه سوره قران بخون هم روح اون خواهر شاد میشه هم خودت اروم میشی.

منم براشون یه فاتحه میخونم🌹