امسال امام رضا دو تا از بزرگترین حاجت هامو بهم دادند
قصد دارم برای تشکر از ایشون هدیه ناچیزی به خادم هاشون بدم
( البته اگر شما پیشنهاد دیگه ای برای تشکر دارید بهم بگید حتما )
نظرتون چیه با بودجه حدود یک تومن چه هدیه ای می تونم برای چند تا خادم تهیه کنم ؟!
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡ 💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚
من پیشنهاد میکنم پرس و جو کن ببین کی خیلی دلش میخواد بره مشهد و اصلا نرفته پول هم نداره کمک هزینه سفر بهش بده امام رضا خیلی خوشحال میشه
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
عزیزم روز عید غدیر برای بچه ها هدیه بخر از طرف امام رضا بده خیلی خوبه فرهنگسازی عید غدیر خیلی واجبه یه خاطر خوب تو ذهن بچه ها بمونه برای شناخت حضرت علی
پیشنهاد خیلی خوبیه بودجه م که به لباس نمیرسه اما خوراکی برای بچه های نیازمند رو چرا
ممنونم ❣️
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
من پیشنهاد میکنم پرس و جو کن ببین کی خیلی دلش میخواد بره مشهد و اصلا نرفته پول هم نداره کمک هزینه س ...
من که آرزومه بتونم همچین کاری بکنم آخه یک تومن واقعا هیچی نمیشه
عزیزم روز عید غدیر برای بچه ها هدیه بخر از طرف امام رضا بده خیلی خوبه فرهنگسازی عید غدیر خیلی واجبه ...
عید غدیر قصد دارم غذا پخش کنم
پیشنهاد خیلی خوبی بود متشکرم ازتون
لطفاااا بده به خادم خوبااخه بعضیا شون مثل یزیدن و اصلا لیاقت خادم بودن شاه خراسان و ندارند بعضیا هم ...
خداروشکر تا به حال خادم بد ندیدم
اما باشه حتما