2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدید چه هدیه ای به خادم های امام رضا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 76 پست
عزیز دل بودجه تونو برای خودتون خرج کنید خدام افتخاری کار می‌کنن در جهت رفاه زائر و نظم حرمو مزدشون ر ...

شما تشکر میکنی؟🙁🙁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم میشه برا منم دعا کنی کارای مهاجرتم درست بشه 😔خیلی دعا کردم لطفاً میشه شمام دعا کنید برام

به روی چشم ، اگه لایق باشم حتما

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
عزیز دل بودجه تونو برای خودتون خرج کنید خدام افتخاری کار می‌کنن در جهت رفاه زائر و نظم حرمو مزدشون ر ...

بسم الله چه ماشالله جوگیر

اونا از خدا روزی میگیرن ولی دلیل نمیشه ما ازشون تشکر نکنیم

من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق

استارتر بسیار فکر خوب و نابی کردی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
صلوات شمار

اتفاقا بودجه م هم بهش می رسه و چند تا صلوات شمار مه از کربلا گرفته بودم دارم که اصلا یادم رفته بود

پیشنهاد جالبی بود ممنونم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

بنظرم  قرآن های کوچیک براشون بخر

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
عید غدیر قصد دارم غذا پخش کنم پیشنهاد خیلی خوبی بود متشکرم ازتون

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 😭 🥹 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
به خادم‌ها اگه یه هدیه معنوی بدی بهتره مثلا تسبیح تربت بدهصلوات شمار هم خوبه یا بهترین هدیه قرآن هست ...

دقیقا فکر خوبیه عزیزم 

کتابچه دعا یا قرآن جیبی هدیه خوبی می دونه باشه ، ممنونم

عید غدیر قصد دارم غذا پخش کنم پیشنهاد خیلی خوبی بود متشکرم ازتون

عزیزم چقدر خوشحال شدم که حاجت روا شدی.. میشه با دل پاکت و این حس خوب حاجت رواییت برای منم دعا کنی از امام رضا بخای برای منم معجزه کنه باردار بشم اسمم سمانه.خیلی دلشکسته ام.شاید از دل و زبون شما بشنوه و قبول کنه امام رضا🙏🥺💜🌹

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 😭 🥹

الهی آمین ♥️

ان شاءالله هر چی به صلاح هر دو تا تون هست به حق آقا امام رضا براتون رقم بخوره