2777
2789

مامانم دیشب با یکی از داداشام حرف میزد گفت توواون یکی داداشم به من رفتین بااین که داداش بزرگم یه درصدم شبه مامانم نیست کوچیکه هم بیشتر شبه داییمه ولی مثل مامانم بوره بعد بااشاره جوری که من نفهمم گفت غیر از این(یعنی من) انکار جوری که از من بدش بیاد بااینکه هیچ مشکلی نداشتیم البته کلا از من بدش میاد ولی اصلا اون مدت مشکلی بینمون نبودالان منم از دیشب که همچین حرفی زذه انگار ازش کینه دارم خیلی نارحت شدم باحرفش خیلی ازش دلخورم اصلا به اون نرم دلیل میشه اینطوری رفتار کنه انگار ازرودوست داشتن به اونامیگه شبیه منید 

به نظرتون بزرگش میکنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری. درکت میکنم

من دیگه برام مهم نیست که از من خوشش نمیاد

من تقریبا از 4-5 سالگی خودمو خوب یادمه.‌ولی اصلا یادم نمیاد بغلم کرده باشه و بوسیده باشه حتی به بار.

واسه همین هیچوقت نتونستم بغلش کنم و ببوسمش. یه دیوار بینمونه. خودش کشیده.اصلا به یاد ندارم بهم محبت کرده باشه

حق داری. درکت میکنممن دیگه برام مهم نیست که از من خوشش نمیادمن تقریبا از 4-5 سالگی خودمو خوب یادمه.‌ ...

کلی قربون صدقه اونامیشه مثلا وقتی غذاآمادست فقط اسم منو میگه ولی برای اونا کلی قربون صدقشون میره

چیز خاصی نگفته ؛ آره عزیزم خیلی داری بزرگش میکنی. اینجوری صبح تا شب باید بشینی گریه کنی چون مردم توی ...

آخه مادر پناهه حتی مادرهم همینجوری باشه که آدم ازپادرمیاد

آخه مادر پناهه حتی مادرهم همینجوری باشه که آدم ازپادرمیاد

آخه چیز خاصی نگفته که با پناه بودنش تناقض داشته باشه. مامان من ده برابر اینم بم بگه ناراحت نمیشم و دوسش دارم

کلی قربون صدقه اونامیشه مثلا وقتی غذاآمادست فقط اسم منو میگه ولی برای اونا کلی قربون صدقشون میره

منم داداشم گاهی خیلی وحشتناک باهاش بدرفتاری می‌کنه طوری که اشکشو در میاره. ولی بازم اون براش عزیزه و نور چشمشه