2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدید چه هدیه ای به خادم های امام رضا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي خدام خانم پاپوش و دستكش خيلي بدردشون ميخوره 

برا اقايون يا شال گردن گرم براي زمان سرما زمستان 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

خداروشکر که حاجت گرفتی 

چیکار کردین که حاجتتونو دادن 

رفتین همه حاجتمندان و منم دعا کنید هم بطلبن هم حاجتمو بدن خیلی گرفتارم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عید غدیر قصد دارم غذا پخش کنم پیشنهاد خیلی خوبی بود متشکرم ازتون

گلم لطفا دعا کن انشالله پول خدا واسم برسونه و همین روزا برم ارتودنسی قبل جراحی فک کنم و تا کمتر شش ماه دیگ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی عملم از همه لحاظ خوب و عالی در بیاد و سلامتی و زیبایی به دست بیارم به لطف خدا😔😭

عزیز دل بودجه تونو برای خودتون خرج کنید خدام افتخاری کار می‌کنن در جهت رفاه زائر و نظم حرمو مزدشون ر ...

نظرتون محترمه از دعای خیرتون هم ممنونم

اما من که خدایی نکرده قصدم اهانت یا صدقه دادن نیست صرفا می خوام از امام رضا تشکر کنم برای همین هم می خوام یه هدیه به خدمت گزار هاشون بدم 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
بسم الله چه ماشالله جوگیراونا از خدا روزی میگیرن ولی دلیل نمیشه ما ازشون تشکر نکنیممن لم یشکر المخلو ...

ایشون خادم امام هستن اگر اشتباه نکنم

بسم الله چه ماشالله جوگیراونا از خدا روزی میگیرن ولی دلیل نمیشه ما ازشون تشکر نکنیممن لم یشکر المخلو ...

درسته همینطوره منم فقط قصدم تشکر از خدمت گزار های آقاست

متشکرم عزیزم ♥️

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
عزیز دل بودجه تونو برای خودتون خرج کنید خدام افتخاری کار می‌کنن در جهت رفاه زائر و نظم حرمو مزدشون ر ...

میشه رفتین حرم برامنم دعا کنید 

بنظرم قرآن های کوچیک براشون بخرلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹

آره عزیزم بهترین هدیه س 

یک کاربر دیگه هم گفتند همین تصمیم و دارم به امید خدا 

فرستادم ان شاءالله حاجت روا باشی♥️

اسی اگه رفتی هم میشه یه دعای هرچند کوچیک برام کنی لطفا🥲

حتما سعی می کنم اگه تا اون موقع حضور ذهن داشتم که چشم 

ولی الان هم به نیت تون برای حاجت روایی تون صلوات خاصه آقا رو می خونم عزیزدلم♥️

استارتر مهربونم دعا کن من این ماه صلاحم در بارداری باشه وخدا بهم یه پسر سالم بده تو که آبرو داشتی بر ...

الهی قربونت برم 

ان شاءالله به حق خانم فاطمه زهرا به حق حضرت علی اصغر دامن تون سبز بشه و به زودی خبر بارداری تون و بشنوید ♥️