2777
2789
عنوان

چرا انقدر ازدواج ازدواج میکنههههه

307 بازدید | 36 پست

من با یه آقایی در ارتباطم، بعد من هیچوقت باهاش راجب ازدواج حرف نزدم، هیچوقت، حتی فکرم نکردم راجبش با اون، بعد من هر چی میگم که هیچ ربطی هم به ازدواج نداره یهو برمیگرده میگه این کارو میکنی که بگیرمت؟ اینطوری رفتار میکنی که ازدواج کنیم؟ فکر میکنی من شیش ماه دیگه قراره بگیرمت؟ 

بعد میگه من اصلا ازدواجی نیستماااااا. یه دختره اومد گفت ازدواج کنیم من بهش گفتم من اهلش نیستما....

بعد من واقعا پرام میریزه که چرااااا انقدر راجب ازدواج حرف میزنه و ربطش میده به من😂😐

من احساس میکنم چون ناخوداگاهشو درگیر کرده موضوع ازدواج بخاطر همین هی ربطش میده به من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقت با ارزشت حیف نیس صرف این سواستفاده گر بشه؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

اون تو فکرشه ازدواج بخاطر همین هررفتارتو ربط میده

بنظر منم انقدر ذهنش درگیر این موضوعه که مدام ربطش میده

تازه اون روزم بهم گفت چرا ازدواج نمیکنی؟

من موندم پرام ریخت😂 خب به تو چههههههه

بعد شما با همچین آدمی ادامه میدی؟

فکر نمیکنی مشکل از خودته که اجازه میدی اینقدر تحقیر و بی مقدارت بکنه؟

اصلا پنج دقیقه وقت گذاشتی فکر کنی هدف اینطور رابطه ای چیه یعنی قرار تهش به کجا برسی؟

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕