2777
2789
عنوان

چرا انقدر ازدواج ازدواج میکنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
نه اونوجوری که با هرکی سلام کرد سریع نشناخته بخوای ازدواج کنی نکه با هرکسی دوست بشی بگی سرگرمیه اوپن ...

دوستی اسمش روشه دوستی!ممکنه صرفا مثل دوتا دوست کنارعم باشن هیج رابطه عاطفی نباشه ربطی ب دم دستی واینام نداره

ی موقع هم بایکی دوست میشی اشنامیشی میبینی طرف هیچ‌جوره بهت نمیخوره ولی اون طرف دیگ کنه میشه و ولت نمیکنه 

ربطی ب اوپن مایند بودن نداره!

ولی خیلیا هنوز ب این درک نرسیدن فک میکنن بایکی دوست شدن حتما باید طرف بیاد بگیره بابا شاید طرف قصدش دوستیه یاباهات اشناشد‌و دید بامعیاراش جور نیست 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه دیگه این نشد واقعا سرگرمی؟اینطور روابط یا به قصد ازدواج باید باشن یا چیزای دیگه که در شان این گفت ...

عزیزم قرار نیست با هرکی صحبت میکنی فرداش بیاد بگیرتت، هدفای ادما هم متفاوته همه دنبال شوهر نمیگردن، همین جوری شوهر کردید که دادگاها پره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من عین شما نیستم با هرکسی همکلام بشم چیزایی که به خودت ربط داررو لطفا به من ربط نده، کسی هم که ...

کاملا مشخصه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دوستی اسمش روشه دوستی!ممکنه صرفا مثل دوتا دوست کنارعم باشن هیج رابطه عاطفی نباشه ربطی ب دم دستی واین ...

اینا همینایین که میگن تا با یه پسری سلام کردی باید بیاد بگیرتت، یذره اعتماد بنفس و غرور هم چیز خوبیه، همینا باعث شدن پسرا فکر کنن کی هستن و دائم برگردن بگن دخترا دنبال شوهرن، الانم سر یه مکالمه ساده هزارتا انگ به من زدن

عزیزم شما انگار حد خودتو فراموش کردی و تو چیزایی که بهت ربطی نداره و هیچ اطلاعی نداری ازش داری دخال ...

خب تاپیک نزن 

این زبونتم بزار برای همون جوابشو بده که فهمیده  بهت میگه روم حساب نکن نمگیرمت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب تاپیک نزن این زبونتم بزار برای همون جوابشو بده که فهمیده بهت میگه روم حساب نکن نمگیرمت

عزیزم من تو نیستم که بخوام خودمو به هر نری که دیدم بندازم، که با جمله نمیگیرمت ناراحت بشم، من انقدری غنی و کامل هستم که به ازدواج با هرکسی عین تو فکر نکنم، و هرکسیو در حد خودم ندونم😉
اما متاسفانه چون تو دنبال شوهری یکم فشار داره برات این حرف🤣
این اقا هم انقدر درگیر من هست که ارزوشه تو ضمیر ناخوداگاهش من زنش بشم و یکی عین من و داشته باشه بخاطر همین دائم بیانش میکنه و وقتی میبینه من گردن نمیگیرم و هیچ ری اکتی نمیدم میسوزه

یکم کتاب بخون حتما بدردت میخوره

دعا میکنم دیگه اویزون کسی نشی بخاطر شوهر😂👍