2777
2789
عنوان

چرا انقدر ازدواج ازدواج میکنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
اخه من باهاش تو رابطه هم نمیرم حتی، بعد خودمو خانوادمو میشناسه، یعنی عملا از خداشم هست

پس الان تو چه مرحله ای هستی که به خودش اجازه میده هی بگه به فکر نباش من بگیرمت؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس الان تو چه مرحله ای هستی که به خودش اجازه میده هی بگه به فکر نباش من بگیرمت؟

هیچ گهگداری حرف میزنیم حوصلم سر نره، که اونم باز خودش پیام میده نه من، یعنی خودش شروع کنندست

بنظر منم انقدر ذهنش درگیر این موضوعه که مدام ربطش میدهتازه اون روزم بهم گفت چرا ازدواج نمیکنی؟من مون ...

بگو خوددرگیرتو خاموش کن بابا 

چه ازدواجی اخه

شایدم منتظره تو بهش بگی بیا ازدواج کنیم

اصلاکاری ب‌این یارو ندارما

ولی زیادن‌دخترایی ک‌پسر بهشون سلام میکنه میگن باید بامن ازدواج کنی هیچ درکی از صرفا دوستی ندارن اینا بشدت رومخن‌ شاید توکذشته این اقا ازاین اسکلا بوده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

هیچ گهگداری حرف میزنیم حوصلم سر نره، که اونم باز خودش پیام میده نه من، یعنی خودش شروع کنندست

معذرت میخوام ولی حقته 

ادم قحطه که گه گداری بری با هرکی هم کلام بشی اونم وقتی میبنی طرف انقد بی ظرفیته و بی شخصیت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من باهاش تو رابطه نیستم عزیزم، صرفا سرگرمیمه همین

نه دیگه این نشد واقعا سرگرمی؟

اینطور روابط یا به قصد ازدواج باید باشن یا چیزای دیگه که در شان این گفتگو نیستن اونا رو میزاریم کنار

سرگرمی میتونی بری سیرک سرگرم شی میتونی یک دلقک اجیر بکنی سرگرمت بکنه رابطه یا باید هدفمند باشه یا کلا نباشه البته این نظر من بقیش به خودت ربط داره

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

اصلاکاری ب‌این یارو ندارماولی زیادن‌دخترایی ک‌پسر بهشون سلام میکنه میگن باید بامن ازدواج کنی هیچ درک ...

نه اونوجوری که با هرکی سلام کرد سریع نشناخته بخوای ازدواج کنی نکه با هرکسی دوست بشی بگی سرگرمیه 

اوپن مایند بودن هم یه حدی داره 

دیگه حد بگذره ادم میشه دم دستی چه دختر چه پسر

معذرت میخوام ولی حقته ادم قحطه که گه گداری بری با هرکی هم کلام بشی اونم وقتی میبنی طرف انقد بی ظرفیت ...

عزیزم من عین شما نیستم با هرکسی همکلام بشم چیزایی که به خودت ربط داررو لطفا به من ربط نده، کسی هم که میاد بامن همکلام میشه و بیست و چهاری پیام میده و زنگ میزنه به من ایشونه، من خیلی وقت پیش از رابطه با ایشون خودم اومدم بیرون

نه اونوجوری که با هرکی سلام کرد سریع نشناخته بخوای ازدواج کنی نکه با هرکسی دوست بشی بگی سرگرمیه اوپن ...

عزیزم شما انگار حد خودتو فراموش کردی و تو چیزایی که بهت ربطی  نداره و هیچ اطلاعی نداری ازش داری دخالت میکنی

من با هرکسی که دلم بخواد حرف میزنم، اون عقاید سیصد سال پیشتو هم ببر تو تاپیک خودت خالی کن