2777
2789

سیاسیش نکنین سیاسی شو هممون میدونیم

فقط بگین چه جوری میگذره

بچه ها باورم نمیشه من تا سال ۹۸ اینا اصلا فکرنمیکردم پول چطوری میاد فقط خرج میکردم نه انچنانی ولی خوب بود

اگر میخواستیم وسیله ای عوض کنیم برامون سخت نبود

اصلا اصلا به اخر برج و اول برج که حقوق داریم فکر نمیکردم

الان خیلی داره برامون سخت میگذره 

مستاجرم هستیم تازه اجاره مون زیادم نیست ولی واقعا نابود شدیم

حسرت خیلی خرید ها به دلم مونده

اصلا برکت هم رفته انگاری

..💔

زندگی💔

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بگم پاره شدیم

با اینکه هم مادرم هم پدرم شاغلن فرهنگی ان، هم کرایه مستاجر ها برامون میاد،هم سود شیلات ماهی، هم مدرسه غیر انتفاعی و پیش دبستانی بابام 

اما انقدر خرجامون زیاده که هیچییی بهمون نمیرسه

خرج دانشگاه دادشم هست

جهیزیه و عروسی خواهرم 

قسط و وام

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من موندم مستاجرا چطور پول پیش جور میکنن

اینجا که کمتر از ۳۰۰ میلیون نیست 

تازه خونه های داغون

واقعا نمیدونم چطور میشه جور کرد

بدبخت شدیم ماها ک خونه هم نشد بخریم

..💔

نمیدونم..حقیقتش زیاد به این چیزها فکر نمیکنم..نه اینکه پولدار باشیم.زندکیمون کارمندیه..ولی خدارو شکر خونه وماشین داریم..‌حقیقتش خودمو درگیر مسایل اقتصادی نمیکنم...باشه خرج میکنم اخرای ماه که کم میاریم قناعت میکنیم..چندروز اخرماه دیگه خیلی قناعت میکنیم🤭

پارسا پسرمامان😍