2777
2789

دوستان من اولين ماهه اقداممه،، 

امروز روز پريوديمه كه هنوز خبري نشده،، 

فقط درد دارم يكم.

كار ميكنم و خم و راست ميشم دردم ميگيره.

خواستم بدونم چند روز بعد تاخير پري از بدم؟؟؟؟ 

دوس دارم زودتر متوجه بشم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

كسي اگر تجربه داره ممنون ميشم بهم اطلاع بدين

ميخوام بي بي چك بزارم ولي ميگم هم زوده هم معتبر نيستن

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز موعدمه، شنبه بى بى زدم مثبت شد و رفتم آز دادم اونم مثبت شد

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

سلام دوستان عزيزم

من اين ماه ى سرى كار انجام دادم براى باردارى كه مطمئنم تونتيجه برام مؤثر بوده

دوس داشتم بهتون بگم شايد ب كار حتى يك نفر بياد و نتيجه بگيره ان شاالله

١-خوردن سه ليوان چاى زعفران با نبات روز دوم پريود براى پاكسازى رحم

٢-خوردن خرما از روز اول پريود ب مقدار زياد(من خالى يا با شير روزى ٢٠-٢٥ تا ميخوردم) و يا بعد هر وعده غذايى كه طبع سرد داره ٢-٣ تا ميخوردم

٣-خوردن كنجد عسلى و معجون عسلى و آجيل چهار مغز

از نظر خوراك كلا چيزاى گرم سعى كردم بخورم

٤-گرفتن چله صلوات كنار خود شما

٥- گرفتن چله سبحان الله كنار خود شما

٦- گرفتن چله حديث كسا دسته جمعى تو ى تاپيك ديگه

٧-گرفتن چله بِسْم الله الرحمن الرحيم خودم تنها ك بسسسسسيار مجربه و روز ٢٨ من حاجت روا شدم

٨-قرار دادن سر و بدن در مسير ميدان مغناطيس زمين بمدت حداقل ٥' در روز( به سمت قبله به حالت سجده، البته من بجز سجده هاى نماز اين تايم رو سجده ميكردم ، هم دعا ميكردم و هم براى بدن خوبه)

٩-روزى حداقل يكساعت پياده روى كه باعث فعالتر شدن تخمدانها ميشه

١٠-خيييييلى كم ميومدم تاپيك چون وقتى ميومدم استرس ميگرفتم

١١- خودمو مشغول كردم طورى كه فرصت فكر كردن ب باردارى رو نداشتم

١٢- به علائم هم خييييلى كم توجه كردم

اما روز ٢٤ سيكل سرگيجه و كمر درد وحشتناكى داشتم كه باعث شد صبحش بى بى بذارم

اميدوارم همين ماه خبر باردارى تك تكتون رو بشنوم، الهى آمين🙏🏻💖🌹

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
منم امروز موعدمه، شنبه بى بى زدم مثبت شد و رفتم آز دادم اونم مثبت شد

خوش به حالتون چقدر زود چك جواب داد.

واسه چك ناشتا زدين؟؟؟

سلام دوستان عزيزم من اين ماه ى سرى كار انجام دادم براى باردارى كه مطمئنم تونتيجه برام مؤثر بوده دو ...

مرسي عزيزم از راهنماييت اگر اين ماه نشد ماه بعدي حتما انجام ميدم