2777
2789
عنوان

شوهرم پارانوئید داره زندگی رو برام بی معنی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست

راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم 

یه روز قبل از اینکه دوربین نصب کنه 

تو گوشیش دیدم وقتی که میخاست بره سرکار صبح اول وقت رفته بود رو پشت بوم 

نمی‌دونم رو درخت 

تو باغچه

تو ماشین

همه جا امتحان کرده بود ک بتونه گوشیش قایم کنه و بتونه از تو حیاط فیلم بگیره جوری ک رفت و آمد من ضبط کنه 

اینا هم که میگم رو ضبط بوده گوشیش و فیلما یادش رفته بود پاک کنه من عصری خیلی اتفاقی تو گوشیش دیدم و واقعا دیگه شوکه شدم ولی به روش نیاوردم ..

بعدشم دوربین نصب کرده ولی رمزش فقط خودش میدونه.

چند باری هم یواشکی میومد پشت در گوش وای میستاد ...

یا مثلاً اگه جایی بود می‌گفت یکساعت دیگه میام خونه ولی  یهویی ده دقیقه بعدش می‌دیدی بی سر و صدا میومد داخل ..اصلا عجیب و غریب ...ی بار بهش گفتم تو از من چیزی دیدی تو این چند سال ؟خطایی کردم ؟ گفت نه هیچی 

میگه من مرد هستم وظیفمه مواظبت باشم 

خسته 💔

وقتی طلاق نمیده چطوری طلاق بگیرم ؟

چرا طلاق میده یکم مقاومت کن یکم مدرک جمع کن از کاراش طلاق میده ... دیگه هرکی هر راهی میگه شما میگی نمیشه پس باید بمونی تباه شز

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا اینجا فهمیدم که خانوادت پشتتنداری الکی عمر و جوونی ات رو هدر میدی بخاطر دخترت بخاطر جون خودت ج ...

خانوادم آره ولی حرفیه فقط ...

ته دلشون نمیخاد ک من جدا بشم حتی بخاطر دخترمم ک هست دلشون نمیخاد دخترم بچه طلاق باشه ..

داداش بزرگم میگه بابا گناه داره هنوز دوتا بچه دیگه داره بدون در آمد آنچنانی ..تا جایی ک میشه باهاشوهرت راه بیا ..همه همینطوری مشکل دارن تو تنها نیستی ...کلا اینطوری جوابم میده اونم  ..برای همینه ک بعضی وقتا میگم فرار کنم برم 

خسته 💔

چرا طلاق میده یکم مقاومت کن یکم مدرک جمع کن از کاراش طلاق میده ... دیگه هرکی هر راهی میگه شما میگی ن ...

اتفاقا تو گوشیم پره همش از صداهاش ضبط کردم ..ولی واقعا بخای بدونی پشتوانه ندارم که حتی برم دادگاه باهاش ..یه آدمی هم هستم کسی ی ذره منت کنه دیگه دلم نمیخاد بهش رو بزنم 

خونمون تو شهر نیست ک خودم تاکسی بگیرم برم حتما باید با داداشی بابایی کسی برم تنها نمیتونم 

بعد واقعا دادگاه هم باید پول داشته باشی آخه منم بجز حلقه ازدواجمون هیچی دیگه ندارم ..

خسته 💔

اتفاقا تو گوشیم پره همش از صداهاش ضبط کردم ..ولی واقعا بخای بدونی پشتوانه ندارم که حتی برم دادگاه با ...

همونو بفروش خرج کن یا اینکه برو سرکار دخترتو نیار حضانتشو بعدا بگیر یا اصلا نگیر کار کن تا بزرگ شه خودش میاد سمتت ببین خودت باید انتخاب کنی ما از زندگیت کاملا خبر نداریم بسنج ببین طلاق بگیری از چاله نمیفتی تو چاه اگه نه بگیر 

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

خانوادم آره ولی حرفیه فقط ...ته دلشون نمیخاد ک من جدا بشم حتی بخاطر دخترمم ک هست دلشون نمیخاد دخترم ...

ببین من فقط یه چیزی رو خیلی خوب میدونم

خواستن توانستن است

اگه خودت بخوای میتونی فقط باید روی تصمیممت مصمم باشی وگرنه ما هرچی بهت میگیم میگی نه نمیشه فلان و بهمان

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
همونو بفروش خرج کن یا اینکه برو سرکار دخترتو نیار حضانتشو بعدا بگیر یا اصلا نگیر کار کن تا بزرگ شه خ ...

عزیزم با این شوهری ک من دارم چطوری میتونم برم سر کار ..

اینقد تلاش کردم برای خودم شغل داشته باشم ولی اجازه نمی‌ده ..

گفتم آرایشگری برم میگه نه این شغل ج ن ده هاست ..معذرت میخام اینطوری میگم 

حتی بابام سهم الارث بهم داده ولی نمیزاره تحویل بگیرم همش میخاد ک محتاج اون باشم ..

ایندفعه دیگه میرم دخترم هم نمی‌برم ...چون خرجی ک نمی‌ده پس منم نمیبرمش 

حالا تا اسم طلاق هم بیارم میگه حتما با کسی رابطه داری 

یا کسی زیر سر داری .پشتت ب کسی گرمه 

دخترم هم نبرم ک دیگه میگه خدا دونه سرت با کی گرمه که قید بچه ات هم میخای بزنی 😑

خسته 💔

عزیزم با این شوهری ک من دارم چطوری میتونم برم سر کار ..اینقد تلاش کردم برای خودم شغل داشته باشم ولی ...

خب شما اگه قرار حرفش برات مهم باشه بعد از طلاقم میشه همین اشو همین کاسه با همون سهم الارث بابات طلاق بگیر

همین الانشم کلی روحیه اش داغون شده 😔

ببین شوهرتم دست خودش نیست اون فکر میکنه کارش درسته مغزش هدایتش میکنه اون فکر میکنه همه این توهماتش واقعین خودشم در عذاب و زجره همش استرس داره هیچوقت اروم نیست و همش مغزش داره بهش میگه شما داری بهش خیانت میکنی اونم باورش میشه باید بره دکتر ولی نمیره مقاومت میکنه اینطور ادما باور نمیکنن خودشون مشکلی دارن و خیلی سخته بخان بفهمن مادر پدری چیزی نیست ازش حساب ببره به شوهرت بگه که بیاد باهم برن دکتر؟

🫂🙂سردرگم در هیاهو

برو هرجوزی ک شده ازش شکایت کن بگو روانیه امنیت جانی ندارم نفقه نمیده جون خودم و بچم در خطره بگو اسم طلاق میارم تهدید میکنه این دفعه ک کتکت زد زنگ بزن پلیس برو پزشک قانونی

البته جکی چان منظورمه🤭😁

آسی اگر خواستی یه شماره مشاور تو پی وی میدم بهت خانم هست باید پیامک بدی وقت بده  بهت 

خالم با این خانم حرف میزد این بنده خدا گفت پارانویید 

ایشاا... مشکلت حل بشه عزیزم 

ولی نزار یه عمر بلاتکلیف بمونی 

یا باید درمان بشه یا جدا بشی 

خودت و بچت رو زجر نده

خاله من هنوزم که جداشده این آدم ول کنش نیس سال اول بچه رو گرفت گفت نمی‌دم بهت برا اذیت کردن خالم الان بچه ها رو ول کرده سر خالم 

هنوزم آزار هاش هست ولی تنها خوبیش اینه خالم می‌ره سرکار شبا دیگه ترس اینو نداره یه عوضی حمله کنه بهش یا تهمت ناموسی بزنه بهش

اگر بتونی ثابت کنی مشکل روانی داره همه حمایتت میکنن 

الان همه میگن بسازید باهم 

ببین شوهرتم دست خودش نیست اون فکر میکنه کارش درسته مغزش هدایتش میکنه اون فکر میکنه همه این توهماتش و ...

آره عزیزم خودمم دیگه به همین نتیجه رسیدم که دست خودش نیست 

برای خواهرشوهرمم گفتم اونم گفت از بس وسواسه همه اش رو وسواسیش هست دست خودش نیست

نه گلم از هیچکس حساب نمیبره

خیلی احترام پدر مادرش داره ولی اونا هم زیاد دخالت نمیخان کنن 

بدبخت مادرش دیگه دیوونه شده اگر بفهمه تا چند روز اعصابش می‌ریزه بهم و لب ب غذا نمیزنه 

برای همین میگم ولش کن اون بدبختا کاری از دستشون ساخته نیست پس الکی اعصاب اونا بهم نریزیم 

خسته 💔