2777
2789
عنوان

شوهرم پارانوئید داره زندگی رو برام بی معنی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست
برو هرجوزی ک شده ازش شکایت کن بگو روانیه امنیت جانی ندارم نفقه نمیده جون خودم و بچم در خطره بگو اسم ...

آره این دفعه دیگه اصلا نمیخام کوتاه بیام ..مخصوصا وقتی فهمیدم این مدل آدما درست نمیشن اصلا

قبلا ب این امید میگفتم شاید درست شد ولی الان دیگه امیدی ندارم ...

خیلی دلم به حال خودم میسوزه برای این 9 سالی ک بهترین روزای عمرم بود و به بدی گذشت

خسته 💔

آسی اگر خواستی یه شماره مشاور تو پی وی میدم بهت خانم هست باید پیامک بدی وقت بده بهت خالم با این خان ...

آره گلم حتما برام بفرست ممنونت میشم ♥️

آره دیگه باید یا بیاد مشاور و خودش قبول کنه این مشکلش رو 

یا دیگه جدا میشم 

خب چطور مدرک جمع کنم ؟

همین ضبط صدا یعنی قبول میکنن؟

خودمم همش دنبال مدرکم ولی نمی‌دونم چی کار کنم 

خسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره این دفعه دیگه اصلا نمیخام کوتاه بیام ..مخصوصا وقتی فهمیدم این مدل آدما درست نمیشن اصلاقبلا ب این ...

بزرگ ترین ظلمو ب خودت کردی چ گناهی کردی ک با ی روانی زندگی کنی شکایت کن بگو مشکل روانی داره خودشون پیگیری میکنن بگو میزنه نفقه نمیده بچم ازش میترسه مدارکاتو رو کن بیشتر از این خودت و بچتو عذاب نده بچتم بزرگ بشه هزار بار میگ براچی موندی تحمل کردی هیچ کاری نکردی

البته جکی چان منظورمه🤭😁

انقدر بدم میاد خانواده هایی ک میزارن بچه هاشون تو جهنم زندگی کنن ولی طلاق نگیرن 

مردم ما اکثرا بخاطر افکار دیگران زندگی میکنن 

حداقل خودت خودتو نجات بده 

ب خانوادت هم بگو اگر حمایت نمیکنین هم نکنین من دست بچمو میگیرم میرم زیر پل زندگی میکنم اصن میرم بهزیستی زندگی میکنم ولی با یه روانی نمیتونم زندگی کنم 

بچه از ترس مریض شده طفلک هنوز میگن باهاش بمون 

مثه اینه بگن برو تو جنگل با یه گراز وحشی زندگی کن خب نمیشن دیگه 

همسر تو باید بستری بشه تیمارستان 

من پدرم بد اخلاق و بد دل و شکاک بود 

مادرم ازش جدا نشد بخاطر حرف مردم 

آخرش ب جایی رسیدیم ک مادرم با داشتن داماد و نوه از شوهرش جدا شد 

بخدا بعد از ۵۰ سال مامانم میگه تازه میفهمم زندگی یعنی چی 

همش بازار و گردش میره برا خودش 

ما هم همه اعتراض میکنیم ک چرا سی سال قبل تر طلاق نگرفتی 

البته اون موقع مادر منو کسی حمایت نمیکرد جایی نداشت بره مجبور شد بمونه تا ماها بزرگ بشیم 

الانم واسه خودش صب میره بازار ظهر میاد عصر میره پارک و فروشگاه ها شب میاد همش تو موبایل اینستا و آشپزی و کیک پختن و خلاصه سرگرمه برا خودش و دیگه دردسری تو جونش نیست

اسی نگفتی محدثه کی بود خیانت هم کرده شوهرت

خیانت نه 

دروغ نمیتونم بگم، چشم و دل پاکه از این لحاظ 

در حد پیام و چت یه چند باری دیدم تو گوشیش که اینم مقصر اون نبود و اون طرف ولش نمی‌کرد..وگرنه خودش دنبال این کارا نیست اصلا ...

محدثه هم نفهمیدم کی بود ولی قسم خورد گفت گوشیم دادم دست پسرعمه ام گفته بده ی زنگ بزنم 

اون حتما شماره رو زده تو لیست 

وگرنه خودش اصلا بلد هم نیست این چیزا 

نه وات ساپ می‌ره زیاد نه اینستا 

کلا کاری با گوشی نداره 

ولی چ فایده ،بعضی وقتا میگم کاش شکاک نبود این اخلاقا نداشت.دنبال زن و خوش گذرونی هم می‌رفت کاریش نداشتم 

خسته 💔

چقد صبوری تو شوهرت مریضه فقط باید درمان بشه اگه قبول نمیکنه درمان بشه جداشو مگه جونت از سر راه آوردی

آره عزیزم برام دعا کنین لطفاً 

خودم چله زیارت عاشورا برداشتم به همین نیت که مشکلم حل بشه ..

خاله ام هم همیشه بهم میگه تو خیلی صبوری 

خسته 💔

انقدر بدم میاد خانواده هایی ک میزارن بچه هاشون تو جهنم زندگی کنن ولی طلاق نگیرن مردم ما اکثرا بخاطر ...

عزیزم انشالله که مادرت سالم باشه ..آره راه رفتنی باید بری چه الان چه 30 سال دیگه ..منم مطمئنم آخرش راهمون از هم جداست ولی فعلا هنوز موفق نشدم 

دفعه ی آخر که یه هفته پیشه تقریبا که باز سرم داد زد و دخترم ترسید خیلی عصبانی شدم و بهش گفتم بخدا بار آخره که کوتاه میام 

قسم خاک پسرم خوردم گفتم اگه یکبار دیگه کاری کنه بچه بترسه دیگه ازت نمی‌گذرم 

بچه ام از ترس عرقش زده بوده بود کنج اتاق تاریک داشت گریه میکرد وقتی باباش منو دعوا میکرد 

خسته 💔

[QUOTE=383385153]آره گلم حتما برام بفرست ممنونت میشم ♥️ آره دیگه باید یا بیاد مشاور و خودش قبول کنه این مشکلش رو& ...[/QUOTبرام‌درخپاست دوستی بده شمارش رو برات می‌فرستم 

اگر کمسیون پزشکی بفرسته دادگاه فکر کنم بهترین مدرکه 

هم با یه دکتر هم وکیل باید صحبت کنی 

باز مشاوره بهتر می‌تونه کمکت کنه 

عزیزم انشالله که مادرت سالم باشه ..آره راه رفتنی باید بری چه الان چه 30 سال دیگه ..منم مطمئنم آخرش ر ...

طفلک بچه بیچاره ک وسط میدون جنگ روانی گیر کرده 

خود شما ک نزدیک سی سالته نمیتونی این محیطو دوام بیاری این بچه چجور بتونه آخه 

ی فکری کن