2777
2789
عنوان

شوهرم پارانوئید داره زندگی رو برام بی معنی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست

الان ۲ ساله باز من برگشتم و این ۲ سال هم همین بوده زندگیم 

هی قهر هی دعوا  هی آشتی ...البته دیگه خونه بابام نرفتم با اینکه چند بار هم هی وسایلم برداشتم برم باز جلومو می‌گرفت مانعم میشد ...حتی یکبار با تفنگ وایساد سر راهم که هر کی بخاد بیاد زن منو ببره میکشمش ...

بخدا دیگه خسته شدم خیلی خسته شدم 

پارسال رفتم دادگاه 

گفتم شاید اینطوری بهتر بتونم طلاق بگیرم تا تو خونه اش هستم ...ولی همش بی نتیجه میمونه ..

وقتی میبینه ب آخرش می‌رسی دوباره رنگ عوض می‌کنه و ابراز پشیمونی می‌کنه 

ولی من دیگه کامل میشناسمش 

تا حدی ک می‌دونم نه طلاقم میده نه اخلاقش درست میشه ،نه شکاک بودنش درست میشه 

نه خسیس بودنش 

تازه این وسطا دیگه اصلا نشد از خسیس بودنش بنویسم ...هعیییی اینم از شانس بد منه 

بعضی شبا تا صبح بیدارم و همش فکر راه چاره ام ...حتی بعضی وقتا فکر فرار زده ب سرم 

میگم فرار کنم برم ...دخترمم نمی‌برم 

فقط خودم فرار کنم برم 

اما ب آخرش ک فکر میکنم میبینم نمیشه ...

چند روز پیش بیرون بودیم یه موتوری رد شد منو نگاه کرد 

شوهرم اومدیم خونه اینقد تهمت بهم زد..می‌گفت این موتوریه کی بود هاااا

تو غلط کردی اومدی بیرون ...فکر خودت نیستی فکر ده نفر دیگه باش ...آخه مگه من میشناختم اون موتوریه کی بوده 😞

تازه هر چی هم فهش ناموسی  بلد بود ب اون موتوریه داد ..

خدا شاهده براش بهترین غذا درست میکنم خودش همیشه از دسپختم تعریف می‌کنه 

هیچی کوتاهی نکردم ک بگم شاید خودم کوتاهی کردم براش کم گذاشتم هیچی بخدا ...

بعد یه موضوع دیگه هم هست اینه که دخترم واقعا این وسط بین دعواهای ما واقعا آسیب دیده و بیش از حد از باباش می‌ترسه 

اونقدری ک  دکتر بردیمش دکتر میگه مثانه اش استرسی شده 

هر چی تو گوگل سرچ میکنم میبینم آره اینا همش در اثر دعواهای پدر مادر ،ترس و استرس هست که بچه اینطوری میشه 

بخدا الان سه ماهه داره دارو میخوره 

همه آزمایشی انجام دادیم براش عکس رنگی ،سنو ،ازمایش خون ادرار ..همه چی ...

همش سالمه ولی این استرس لعنتی افتاده ب جون بچم ..😓

اونقدر از باباش می‌ترسه ک بگه صدای تلویزیون کم کن بچم بیصدا برنامه کودک نگاه می‌کنه ولی جرعت نمیکنه صداش باز کنه ..خیلی دوستش هم داره ها ولی وقتی از کوره در می‌ره دیگه دست خودش نیست دخترمم دیگه میشناسه باباشو ..با اینکه ۵ سالشه ولی خیلی بیشتر از سنش می‌فهمه 

بعضی وقتا میگم بخاطر دخترمم ک شده باید برم اینجا موندن فایده ای ندارع ولی نمیشه واقعا نمیشه ...شده حتی بعضی وقتا آروزی مرگ شوهرم میکنم میگم کاش لاقل میمرد دستش راحت میشدم ...

از خودم بدم میاد ک چنین آرزویی دارم ولی دیگه اصلا زندگی برام زهر کرده ..ی روز خوبه ی روز باز دیوونه میشه 

منم آرزو دارم منم دل دارم 

آخه کی دیگه ...خانوادم و دایی هام هم طلاق بد میدونن میگن نه زشته مردم میگن حتما از زنش چیزی دیده ک طلاقش داده 

برات فردا حرف در میارن 

بساز درست میشه 

بخاطر دخترت بساز 

دخترت آواره میشه زیر دست نامادری بزرگ میشه ..

خسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسی منو لایک کن صبح بخونم فقط اینو بگم خالم با دوتا نوه تو ۴۶ سالگی از شوهر پارانوییدش جدا شد هیچ در ...

وای اینا ک گفتی چقدر شبیه شوهر من و زندگی منه ...

تو دادگاه بگی مشکل روانی داره حتما میفرستنش کمیسیون ؟

آره دقیقا خودمم همین نظرو دارم گفتم اگه برم حداقل دیگه می‌دونم دخترم سالم بزرگ میشه و یه بچه استرسی و عقده ای و عصبی تحویل نمیدم ...ک فردا یا خودکشی کنه دور از جونش یا گوشه تیمارستان باشه ..

میدونم اگه برم هم برای خودم بهتره هم دخترم حتی اگه ازش دور باشم و نزاره پیشم بیاد 

خسته 💔

خواهر شوهرم گفت چتون شده بمن زنگ زده گفته ما دعوامون شده برو درو روش قفل کردم براشون باز کن ..و میدو ...

این پارت 2 بوده ولی اول اومده 

پارت یک پایین ترش هست 

خسته 💔

الان ۲ ساله باز من برگشتم و این ۲ سال هم همین بوده زندگیم هی قهر هی دعوا هی آشتی ...البته دیگه خونه ...

برو قهر برای برگشت شرط بزار بره روانپزشک و حق طلاق بگیر اگه ام نداد نرو بزار هرکاری میکنه بکنه خودت هیچی بچت روانی میشه ها

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

هرچی بیمار روانی ام هست دختر دار میشه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

دارو داره کاش بره دکتر نادر شکهر خ اهر شوهرت بگو  راضیش کنن ببرنش دکتر .  هم خودت گناه داری هم اون بچه .ان شالله خدا کمکت کنه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
برو قهر برای برگشت شرط بزار بره روانپزشک و حق طلاق بگیر اگه ام نداد نرو بزار هرکاری میکنه بکنه خودت ...

این شرطا زیاد گذاشتم ولی قبول نمیکنه 

حتی میگم بیا باهم بریم مشاوره بازم میگه نه ...

خسته 💔

نه عزیزم ر نیست ...چطور بود زندگیت عزیزم بعدش چیکار کردی ؟طلاق گرفتی ؟بچه هم داشتی ازش ؟

یه گوشه از زندگیمو خودت نوشتی عین همینا برام اتفاق افتاده 

بچه نداشتم جدا شدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دارو داره کاش بره دکتر نادر شکهر خ اهر شوهرت بگو راضیش کنن ببرنش دکتر . هم خودت گناه داری هم اون ب ...

ممنون عزیزم 

ولی هیچکس منو درک نمیکنه اصلا 😔

چون تو شرایط من نیستن 

خسته 💔

چه ربطی به دختر پسر داره ...🤔

ته این پدرای پارانوییدی دخترای محدود هستند ی سریاشونم به قتل ناموسی ختم میشه شوهردادنای زودهنگام دختر و...

این شرطا زیاد گذاشتم ولی قبول نمیکنه حتی میگم بیا باهم بریم مشاوره بازم میگه نه ...

پس طلاق بگیر تا چتد سالگی میخوای زندگیتو تباه کنی این ۴۰ سالش بشه ی مشکل روانی دیگم اضافه مزشه بهش

من تا اینجا فهمیدم که خانوادت پشتتن

داری الکی عمر و جوونی ات رو هدر میدی بخاطر دخترت بخاطر جون خودت جدا شو

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت