دیدم این خانوم بلاگره نهال مرده پستاشو نگاه کردم ناراحت شدم بعد گوشیم خاموش شد چند دقیقه خوابم برد داشتم خواب میدیدم چیز خاصیم نبود یهو بیدار شدم انگار یه دلهره و استرس وحشتناک وسط سینم بود نمیتونستم درست نفس بکشم همین الانم نمیتوتم مدام نبضمو چک میکردم بالا پایین میشد از جام پاشدم صورتمم شستم خوب نمیشدم بدنم بی حس شد حتی خودمم گاز میگرفتم از ترس چشام درست نمیدید و نمیتونم درست نفس بکشم ۱:۳۰پنیک شدم۱:۳۷اوج گرفت هنوزم بهتر نشدم حالت ترس از مرگ و سکته داشتم:)۴ساله پنیک میشم دکتر نرقتم خیلی شرایط سختیم گذروندم ولی پنیک امشب خیلی وحشتناک بود رفقا:)))💔دعا کنین برام حالم خوب شه ترو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
عزیزم بلندشو پنجره رو باز کن هوای تازه بیاد، یکم بدنت و بکش و نفس عمیق داشته باش، اگر کسی کنارت هست پشتت بین دوتا کتف و ماساژ بده
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ولی بیشتر دلم سوخت غریب فوت شد کسی استوریش نکرد دل نسوزوند
واسه اون تینا تیفانی دارن خودشونو میکشن که تازه مرده
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ب هیچی فکرنکن خوشگلم. برادر منم چند سالی این مشکل و داشت...یکم راه بری بهتر میشی همه اینا تلقینِ حتی اون تنگی نفس
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫