2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره.همیشه ب شوهرم میگم اولین مرد خاله زنکی ک قهر میکنم توهم قهر میکنی.نگو خیلیا اینطوری هستن

کجای کاری قهر که خوبه

میشینه با دوستاش مثل زنای قدیم که تو کوچه حرف می‌زدند حرف میزنن و غیبت میکنند و زندگی همو کنکاش میکنند. 

خیلی موقع ها بهش میگم جای زنای قدیم و مردا امروز با شما عوض شده

وای واقعا چندشنبخدا میگفت بیا تو شوهرم باش میگفتم نمیشه میگفت خب چرا نمیشه یکمم تو ناز منو بکش

بدبختی مال منم میگه، منم نازشو میکشم. قهر میکنه میرم بغلش میکنم بوسش میکنم که آروم شه و باهام دوست شه چه مقصر باشم چه نباشم. 

بدبختی مال منم میگه، منم نازشو میکشم. قهر میکنه میرم بغلش میکنم بوسش میکنم که آروم شه و باهام دوست ش ...

وای اون اگه ناراحت میشدم بهش میگفتم بابا ناراحتم کردی 

فکر کن دعوا میکرد داد میزد منم میگفتم ناراحتم کردی میزد زیر گریه اصلا به وضعی میگفتم. گوه خوردم ناراحت نیستم فقط گریتو جمع کن

وای اون اگه ناراحت میشدم بهش میگفتم بابا ناراحتم کردی فکر کن دعوا میکرد داد میزد منم میگفتم ناراحتم ...

چرا اینا اینجورین؟بیشتر دارن بچه بازی در میارن

انگار ما با یه نفر زندگی می‌کنیم چقدر شبیه همن.

ما امروز حرفمون شد رفته بحث های ۱۵ سال زندگی مشترک را وسط کشیده .هنگ کردم که چه حافظه ای داره و البته بیشتر به اینکه چه کینه ای داره.