تنهاترینم0320 مدیر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 عنوان میشه به عنوان ی خواهر بزرگتر راهنمایم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 17 پست سه روزه پریودم عقب افتاده یعنی تاریخ برنامه ام زده بود ۳ روز پیش باید پریود میشدم نشدم چیکنم؟ خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 1404/03/04 | 20:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترینم0320 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 به این حرفا توجه نکن ورزشکارای حرفهای هم اغلب دچار مشکل میشن باشگاها که اکثرا غیراصولی کار میکنن.ال ... درسته شاید چون من به ورزش عادت نداشتم یهو شروع کردم بخاطر اون بوده خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22234 حرف شما کاملا درسته ولی به شدت فوبیای دکتر دارم میبینم بوی بیمارستان بهم میخوره حالم بده میشه نیازی نیست بیمارستان و... بری که !!همین برنامه اسنپ برو بخش مشاوره پزشکیکد .تخفیف هم میزنی مفت در میاد براتبده یه دکتر متخصص زنان برات سونو اینا بنویسهبرو یه مرکز تصویر برداریاکثریت هم برای بارداری و چکاب اومدنراحت سونو میدی میای الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
تنهاترینم0320 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 نیازی نیست بیمارستان و... بری که !!همین برنامه اسنپ برو بخش مشاوره پزشکیکد .تخفیف هم میزنی مفت در می ... ممنون از راهنماییتون ♥️ خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)