2777
2789
عنوان

وقتی همه همکارا آقان

77 بازدید | 7 پست

توی محیط کار یا جلسه‌ها شما چکار می‌کنید؟ من نمی‌دونم چه کنم وقتی همه با هم حرف میزنن و شوخی میکنن، بعضیام که یه مدلین کلا آدم دوست داره بره قایم بشه

حرف بزنن مشکلی ندارم

شوخی هم نمیکنن چون خودم رو نمیدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حرف بزنن مشکلی ندارمشوخی هم نمیکنن چون خودم رو نمیدم

من احساس می‌کنم باید ترک کنم اونجا رو، مثلاً فکر می‌کنم بقیه رو هم معذب می‌کنم اگه روی یک میز غذا بخوریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من احساس می‌کنم باید ترک کنم اونجا رو، مثلاً فکر می‌کنم بقیه رو هم معذب می‌کنم اگه روی یک میز غذا بخ ...

هر کی بهتر خودشو میشناسه اگه واقعا اذیتی بیا بیرون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کدوم بیرون؟😂

از کار بزنی بیرون😂

از کار بزنی بیرون😂

نمی‌تونم، همش هم جلسه و ماموریت نیست که تقریبا همه آقا باشن. ولی همینا رو هم نمی‌دونم چه کنم. حس میکنم که بعضیاشون پیش خودشون فکر میکنن اونا جنس برترن و جای من اونجا نیست

نمی‌تونم، همش هم جلسه و ماموریت نیست که تقریبا همه آقا باشن. ولی همینا رو هم نمی‌دونم چه کنم. حس میک ...

خودت حساس شدی به نظرم