2777
2789
عنوان

خانمای عزیز یه سوال راجع به جهیزیه

111 بازدید | 24 پست

من بابام حتی اسپیلتم گرفته واسه تو خونم و تنها چیزی ک با اقای داماد بوده خونه بوده ک اونم چون من خودم شاغلم یعنی به تازگی قبول شدم ولی توی خونه ی پدر مقداری طلا داشتم به همسرم گفتم نصف پولشو من میدم ولی خونه رو به نامم کن . حالا مادر همسرم با وجود اینکه بسیار پولدار هم هستن تو گوش همسرم خونده ک نه باید خونه اجاره کنی💔 بنظرتون من اینهمه جهیزیه رو ببرم برا تو خونه ی اجاره ای ؟ دلم واسه بابام میسوزه با وجود کارگری اینهمه تلاش کرده برام حالا وسایلم رو باید ببرم تو خونه ی اجاره ای

نه 

وقتی میتونه خونه بخره بگو بخره 

طلا هم نیاز نیست بدی 

خودش خونه بخره.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتی میتونه خونه بخره بگو بخره طلا هم نیاز نیست بدی خودش خونه بخره.

نمیخره مادرش اینقدر تو گوشش خونده من نمیدونم چرا اینقدر با من مشکل داره این مادر شوهرم ؛ گفت من پول واسه خونه خریدن ندارم اگر میای تو خونه ی اجاره ای تا عروسی بگیرم 

خوب اگر دلت برا پدرت میسوزه چرا اینقدر تخت فشارش گزاشتی همه چیزو بخره ما کوردیم بیشتر وسایل پای داما ...

اخه اینجا رسمه همه چیز رو پدر عروس باید بخره اگر جهیزیه کم باشه مسخرت میکنن💔

از همین اول داری اشتباه میکنی کل وسایل خونه رو که پدرت خریده طلاهات رو میخوای بفروشی برای خونه گرفتن. شاغلم که شدی حتما قراره حقوقت رو براش خرج کنی. ببخشید این آقا قراره فقط بیاد باهات رابطه جنسی داشته باشه؟

چرا داماد جهاز نصفشو نخریدع؟؟؟

اخه رسم داریم همه چیز پای عروسه ولی این به کنار چرا خونه نمیخره مگه جهیزیه به پای من نیست خونه هم باید بخره متاسفانه دبه کرده ؛ با این وجود که از نظر مالی خیلی خیلی اوکی هستن خونه خریدن مثل آب خوردنه واسشون

اخه رسم داریم همه چیز پای عروسه ولی این به کنار چرا خونه نمیخره مگه جهیزیه به پای من نیست خونه هم با ...

ما بختیاریا جهاز پای دوماد ..ینی همه وسایل سنگین 

عروس خرد ریز میخره ..جدیدن بعضیا ی تیکه وسیله سنگین میدن

داماد باید خرج عروسی دو طرف بده ..خونه خودش بگیره ..حالا یا بخره....

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خوب در این صورت پدرت باید حدی برخورد کنهجنگ اول به از صلح آخر

بابام از اول عمرش تا الان داشته کارگری میکرده با کمر درد . با این وجود کم نزاشته واسه من ولی شوهرم و خانوادش ک از اقوام نزدیک هم هستن و بی نهایت پولدارن اصلا اگر اطلاع نداشتم از وضع مالیشون بازم یه چیزی ؛ طرف رسما اقوام درجه دو من حساب میشه دارن در حقم ظلم میکنن چطور من جهیزیه ی نو رو ببرم تو خونه ی اجاره ای

اخه اینجا رسمه همه چیز رو پدر عروس باید بخره اگر جهیزیه کم باشه مسخرت میکنن💔

ببخشیدا ولی انگاری دختر مونده رو دست خانواده و داپاد شاهکار کرده اومده دختر اینا رو گرفته 😑

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عزیزم اشتباه اولت جهیزیه زیادخریدن یعنی چی رسممونه!!!

حالا اشتباه اولت گدشت اشتباههای بعدی رو دیگه نکن ...

اسم طلاهات رونیار بگو خونه بخره اگرنخرید کاریش نداشته باش برو یه خونه بزرگ و شیک پسندکن جوری که خودش پشیمون بشه چراخونه نخریده و چقدر پول رهن یااجاره باید بده بگو من وسیله هام زیاده مثلا فلان متراژ به وسیله های من میاد... خیلی ریلکس باادم زرنگ بایدزرنگ بود...