2777
2789

من خیلی احمقم الان ک شوهرم حتی دوس نداره خونه خواهرش بره من مجبورش میکنم  . خواهرش میدونه با جاریم خوب نیستم خیلی بی ادبه جاریم با اینک خونه ماشین و عروسی کوفتیشونو  شوهرِ من برا داداشش  گرفته اصلا احترام نمیذارن ک ب درک.اینک دو رووعه  خواهرشوهرم با کنار هر کی بیشتر بش پول بده دعوتش کنه ب اون بیشتر میچسبه. دوستان من امروز شوهرم با دامادشون داشت حرف می‌زد نگو فردا این داماد عمل داره خواهر همسرم ب خاطر شوهرش کم مونده همه رو ب پاش بده انقد شوهر دوسته ک بمن ربط نداره و از شوهر من از نظر مالی فقط انتظار داره. منه خر شب پیام دادم گفتم بهش ک اره همسرت فردا عمل داره ... خواسی بیام پیشت با همسرم آقا اینو نگفتم شروع کرد برخورده وحشیانه. اینک شوهرش مشکل داره واریکوسله  فک کنم و اینک بچه دار نمیشن فعلا رو گردن خودش انداخته . بچه ها یعنی انقد گریه کردم همسرم میگه برن ب جهنم و فردا قشنگ حرف بارش میکنم و... اما اروم  نمیشم من بخاطر کار همسرم از تهران اومدم شهر دگ ن مادرم هس ن پدرم ن خاهر ن برادر یکی خیلی غریبم نزدیک این حیوونام . انقد بهشون خوبی میکنم. حالا خواسید شات حرفشو میذارم خیلی داعونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین باری که خواهرشوهرمو دیدم حرف زشتی،بهم زد

داغ کردم

شب خواب بد میدیدم

بعد یه هفته فک کردم گور باباش

مگه کیه 

یه زری زده من چرا خودمو عذاب بدم

آدم حسابش نکن حرفش مهم نباشه که گریه کنی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

شماگفتی حالا که شوهرت عمل داره اگه خواستی منوهمسرم بیایم پیشت بعداون برخورد وحشیانه کرده؟یعنی چی مگه دیونس؟سر چی برخورد بدکرده مگه طلبکاره؟

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

حق نداشته توهین کنه ولی حق داشته ناراحت بشه که شوهرت به شما گفته و شماهم رفتی گذاشتی کف دست خواهرشوهرت و به روش آوردی 

واقعا مشکل شوهرش مشکلی نبود که شما بخوای به رو بیاری