2777
2789
عنوان

خانمای عزیز یه سوال راجع به جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
ببخشیدا ولی انگاری دختر مونده رو دست خانواده و داپاد شاهکار کرده اومده دختر اینا رو گرفته 😑

باور کنید زشت نیستم هم خوشکلم هم شاغلم هم جهیزیه تماما خودمون دادیم ماشین واسه خودم ثبت نام کردم طلا هم ک دارم مقداری 

ولی اینا مولتی میلیاردرن ؛ مادر شوهرم به تنهایی ماشین زیر پاش الان ده میلیارد هست ولی پول نمیده ما یه خونه بخریم 😭💔 شوهرشم بر دست باباشه از کنار اون نون میخوره و حرف حرف مادرشه خاک بر سرش کنن

خانواده ات چی میگن؟ اصل نظر پدرت مهمه

اما تجربه من میگه سفت سخت وایسید

مادرشوهر من آمد خواستگاری گفت خونه اش تا ۴ماه دیکه تحویل میدن ماشین براش می‌خریم

ما قبول کردیم

بعدش فهمیدیم خونه تا ۲سال خبری نیست ماشین هم خودش خرید با کلی قسط و بدهی و وام ازدواج هردومون

بعد عروسی گرفتیم رسم عقد طولانی نداریم مادر پدرم کوتاه آمدن هیچی نگفتن من یک سال داخل خونه پدرم بودم با همسرم!!

بعدش  هم خود پدرم خونه داد بهمون تا سه سال که خونه خودش نصفه آماده شد  بازم خرجش که بسیار بود خودمون کردیم مادرشوهز،گفت به ما ربطی نداره!

اشتباه بود که پدر مادرم کوتاه آمدن وقتی اونه اول گفتن خونه اش آماده اس

ما خیلی سختی کشیدیم و حقمون نبود

بعد سالها جاری ازدواج کرد خونه اش آماده نیست خونه براس اجاره کردن حمایت مالی هم مداوم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد دیدن من تازه قبول شدم گفتن نصف پول اجاره رو من باید بدم😐

اصلا حرفی از طلا و حقوقت نزن فقط بگو گفتم خونه بخریم هم بخاطر اینکه حیف جهیزیه م بره خونه مستاجری هم اینکه دلم بحال شوهرم میسوزه که هرماه چقدر اجاره بده... 

لابد دیدن من تازه قبول شدم گفتن نصف پول اجاره رو من باید بدم😐

وظیفه شما طبق رسوم فقط خریدن جهاز بود دیگه کاری به بقیه چیزا نداشته باش. به شوهرت بگو اگر میخوای خونه رهن کنی اتفاقا خیلی بهتره دیگه طلاهامو نمیفروشم میزارم پیش پدرم بمونه کولر هم ممکنه نیارم چون نمیشه هرسال خونه رو عوض کنیم خراب میشن. ببین عزیزم مردونگی مرد رابطه مستقیم با پول و دارایی زن داره اگر قرار باشه طلاها و حقوقت رو به طور کامل در اختیارش بزاری جاتون عوض میشه و اون دیگه تبدیل به زن و تو تبدیل به مرد زندگی میشی شما فقط جهازت رو ببر دیگه تهیه منزل و دادن اجاره و رهن با خودشه مگرنه همیشه منتظر میمونه یا تو پول بدی یا بری از پدرت بگیری

عزیزم اشتباه اولت جهیزیه زیادخریدن یعنی چی رسممونه!!!حالا اشتباه اولت گدشت اشتباههای بعدی رو دیگه نک ...

اخه مادر شوهرش هی میزد تو سرم از اول ازدواج که باید کامل جهیزیه بخرین .

من بابام قبلا مثل حدودا سی ساد قبل با همین پول کارگری برا مامانم همش طلا میخره هر چی پس انداز میکنه مامانمم نگه میداره همشم طلاهای سنگین مامانمم نصفش فروخت جهیزیه خریدن واسم و مابقی رو داد بهم ؛ جدیدا من خودم هم قبول شدم شاغل شدم و با وام یه ماشین ثبتنام کردم واسه خودم علنا شوهرم هیچی نقش هویج مادرشم هی پرش میکنه علیه من

خانواده ات چی میگن؟ اصل نظر پدرت مهمهاما تجربه من میگه سفت سخت وایسیدمادرشوهر من آمد خواستگاری گفت خ ...

اگر اون موقع پدر من با پدر همسرم جدی صحبت کرده بود که جرا زیر حرفشون میزنن اینطوری نمیشد

اخه مادر شوهرش هی میزد تو سرم از اول ازدواج که باید کامل جهیزیه بخرین .من بابام قبلا مثل حدودا سی سا ...

عزیزم شماکاری که درست و به صلاحته انجام بده چکاربحرف مادرشوهرداری جنگ نکن ولی اصلا به حرفشون که چه عرض کنم به زورگویشون کاری نداشته باش...بعدچندسال دوباره باید به حرص خوردنای الان حرص بخوری که چقدر ساده بودی...

خانواده ات چی میگن؟ اصل نظر پدرت مهمهاما تجربه من میگه سفت سخت وایسیدمادرشوهر من آمد خواستگاری گفت خ ...

بابای بیچاره ام هیچی نمیگه میگه صلاح برید طرف اقوام نزدیکمونه خیلی نزدیک ؛ واسه همینه دنبال جنگ و دعوا نیست

بابای بیچاره ام هیچی نمیگه میگه صلاح برید طرف اقوام نزدیکمونه خیلی نزدیک ؛ واسه همینه دنبال جنگ و دع ...

جنگ و دعوا لازم نیست

مساله جدی برخورد کردن هست

خونه نمیگیری نگیر ولی قرار نیست بیاد شب خونتون بمونه