2777
2789

خانوما من تا الان که ۱۵ روز به زایمانم مونده شکمم اصلا ترک نخورده بعضی ها میگن این چند روز آخر ترک میخوره بعضی هام میگن بعداز زایمان ترک میخوره درسته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تاحالا نخورده بعید میدونم بخوره ولی به هر حال روغن زیتون بزن تاپیشگری کنی منم شکمم اصلا ترک نداره فقط هین زایمان فکر کنم روی واژن یدونه ترک برداشته

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اگه تاحالا نخورده بعید میدونم بخوره ولی به هر حال روغن زیتون بزن تاپیشگری کنی منم شکمم اصلا ترک ندار ...

تا حالا اصلا روغن هم نزدم ولی ترک نخورد چون شکمم بزرگ نیست شاید دلیلش اینه از بس گفتن ربطی به روغن و اینجور چیزا ندارع منم روغن نزدم 🥴

تا حالا اصلا روغن هم نزدم ولی ترک نخورد چون شکمم بزرگ نیست شاید دلیلش اینه از بس گفتن ربطی به روغن و ...

پس نمیخوره بابا مگراین ۱۰ روزچقدرمیخوادبزرگتربشه آخه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

منم اخرای 37 ام ترک نخوردم سردومی جرا.. منم بچه توپهلوهامه شکم ندارم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم اخرای 37 ام ترک نخوردم سردومی جرا.. منم بچه توپهلوهامه شکم ندارم

آره اتفاقا منم تو پهلوعه خداکنه ترک نخوره یکی ازترسام از بارداری همین ترک شکم بود ولی با این وجود اصلا روغن اینا نزدم از بس گفتن بی فایدس روغن بزنی اول آخر ترک میخوره

آره اتفاقا منم تو پهلوعه خداکنه ترک نخوره یکی ازترسام از بارداری همین ترک شکم بود ولی با این وجود اص ...

نه بابا تمام شد دیگه 

بسلامتی طبیعی هستید... 

درداتون شروع نشدن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ممنون عزیزم نه سزارینم برا ههفدهم نوبت عمل دارم

بسلامتی عزیزم. 

به خیروخوشی الهی 😍🌹💖